ION CEBAN: 241 DE FAMILII VULNERABILE DIN CAPITALA VOR PRIMI LEMNE PENTRU FOC

Astăzi începe distribuirea lemnelor de foc pentru familiile social vulnerabile din municipiul Chişinău. În total vor fi repartizați 723 de metri steri de lemn, în urma curățării și tăierii copacilor de pe teritoriul orașului, dar și în scopul renovării mai multor străzi. Despre acest lucru a anunțat edilul capitalei pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

În total, 241 de beneficiari vor primi din partea Primăriei Chişinău lemne de foc:

– Sectorul Centru – 25 familii;

– Sectorul Rîşcani – 18 familii;

– Sectorul Buiucani – 56 familii;

– Sectorul Ciocana – 115 familii;

– Sectorul Botanica – 27 familii.

„Graficele de livrare pentru fiecare sector în parte au fost aprobate, iar în unele sectoare deja au fost livrate lemnele la domiciliul familiilor care necesită ajutor. Beneficiarii au fost selectați de reprezentanții Direcției generale asistenţă socială şi sănătate.

Totodată, Primăria Chişinău este gata pentru a începe sezonul de încălzire 2020-2021, iar pentru a evita aglomeraţiile în contextul pandemiei de Covid – 19, am propus ca cererile oamenilor care au primit anii precedenţi compensaţii pentru perioada rece, să nu mai fie depuse repetat. Dosarele acestor beneficiari vor fi verificate prioritar. Sîntem alături de grijile și nevoile locuitorilor noștri”, a scris edilul.