FUNDATIA "DIN SUFLET" ISI ASUMA CHELTUIELILE PENTRU INMORMINTAREA VICTIMELOR EXPLOZIEI DIN CHISINAU

Fundația Primei Doamne "Din Suflet" va suporta cheltuielile pentru înmormîntarea persoanelor care au murit în urma exploziei din sectorul Rîșcani al Capitalei.

Toate cheltuielile pentru înmormîntarea celor patru persoane care au sfîrșit în urma exploziei din sectorul Rîșcani al Capitalei vor fi acoperite de fundația Galinei Dodon "Din Suflet". Despre aceasta a comunicat șeful statului, Igor Dodon, pe pagina sa oficială de Facebook.

"Am discutat cu persoanale apropiate celor care au avut de suferit în urma deflagrației din sectorul Rîșcani al Capitalei. Fundația de binefacere a Primei Doamne "Din Suflet" a decis să acopere cheltuielile suportate de aceștia, inclusiv integral cele pentru serviciile funerare", a scris Igor Dodon pe Facebook.

Amintim că moartea a patru persoane a fost confirmată de salvatori în urma deflagrației care s-a produs sîmbătă seară într-un boc din sectorul Rîșcani al Capitalei. Este vorba de o femeie de 30 de ani, fiul ei de 4 ani, un bărbat de 77 de ani și soția acestuia. Alte opt persoane au fost rănite în urma exploziei în blocul cu 20 de etaje. Deflagrația a fost atît de puternică încît încît a distrus trei apartamente.

Sursa: sputnik.md