Fara greturi, deputata democrata Gretu s-a angajat in bordelul politic al lui Plahotniuc

Efrosinia Grețu, deputata Partidului Democrat, a anunțat că părăsește partidul și va adera la grupul parlamentar Pro-Moldova. În total, pînă la ora actuală, Partidul Democrat a fost părăsit de 16 deputați. Dintre aceștia, 14 s-au alăturat grupului Pro-Moldova, condus de Andrian Candu, iar 2 au aderat la fracțiunea Partidului Șor. Acum PD a rămas cu 13 parlamentari din 29 cîți a avut inițial.

Legat de această ultimă plecare din PD, Dumitru Diacov, președintele de onoare al Partidului Democrat din Moldova, a declarat că nu s-a așteptat ca deputata Efrosinia Grețu să părăsească formațiunea și să adere la „Pro Moldova”. Potrivit lui, Grețu i-ar fi povestit de mai multe ori cum ar fi fost vînată de Pro Moldova, dar l-ar fi asigurat dintotdeauna că nu va accepta sub nici o formă să plece de la democrați și să treacă la grupul condus de Andrian Candu.

„Eu m-am gîndit la oricine, numai nu la ea. Am avut cu dumneaei zeci de discuții și povestea cum o prelucrau și îi spuneau: proasto, vino încoace, măcar ai grijă de familie, că o să faci o capică. Chiar la ultima ședință a fracțiunii povestea cum veneau la ea, și cine a fost și cît îi propuneau”, a declarat Diacov. Dumitru Diacov a declarat că „Pro Moldova” și-ar fi dorit atît de mult să o convingă pe Efrosinia Grețu, încît și-ar fi folosit toate tacticile. „Eu cred că echipa respectivă care se ocupă cu pescuitul atît de tare și-a dorit că au pus în funcțiune toate posibilitățile ca să o ia pe o femeie necăjită. Cred că i-au propus o cifră la care ea nu a mai rezistat”, a declarat Diacov.

Fiind vorba de bani mulți oferiți de bordel politic de lux al lui Plahotniuc, Grețu n-a mai avut deloc grețuri, a înghițit în sec și a spus ”da”! Să sperăm că vor veni și timpurile cînd acești bișnițari și prostituate politic vor plăti penal!