CONCURS DE PRESELECŢIE PENTRU TINERII TALENTAŢI

,,Spune lumii istoria ta de succes!’’

Ai o nouă posibilitate de a-ţi demonstra atît talentul, cît şi celelalte abilităţi pe care le posezi. Valorifică-ţi pasiunea şi transform-o într-o adevărată sursă de afirmare.

La Chişinău, de la  1 august pînă la 31 august curent, tinerii cu vîrsta cuprinsă între 16-30 ani din Republica Moldova pot participa la un concurs de preselecţie cu sloganul „Spune lumii povestea ta de succes!”.

Sînt invitaţi să aplice toţi tinerii care doresc să-şi împărtăşească experienţele şi practicile pozitive legate de studiile efectuate, cariera profesională, afaceri, cei activi civic, cei încadraţi în  activitatea de voluntariat etc. Organizatorii concursului vor colecta informaţia despre participanţi prin intermediul Formularului de aplicare, pe care tinerii doritori de a intra în concurs trebuie să îl completeze şi să-l expedieze pînă la finele lunii august pe următoarea adresă tineripentrutineri@ong.md. 

Concursul mai are drept scop promovarea în societate a modelelor de tineri energici, ambiţioşi şi dornici de afirmare care avansează idei şi iniţiative, realizează proiecte, se implică şi contribuie în mod activ la identificarea soluţiilor şi la depăşirea dificultăţilor cu care se confruntă semenii lor.

Cei care se vor remarca într-un mod deosebit, vor fi invitaţi la un interviu şi o sesiune foto. În final, organizatorii vor selecta  20 de tineri, ale căror istorii de succes vor fi publicate într-o revistă şi mediatizate prin intermediul unei expoziţii publice, ce va fi inaugurată la 9 noiembrie 2013 cu ocazia Zilei Naţionale a Tineretului din Republica Moldova.

Concursul „Spune lumii povestea ta de succes!” este parte a proiectului „Tineri pentru tineri”, realizat în cadrul Programului de granturi, oferit de către Ministerul Tineretului şi Sportului şi implementat de Centrul de Informare, Instruire şi Analiză Socială „CAPTES” în parteneriat cu Radio Moldova Tineret.

Rodica ŢĂRUŞ,
Studentă în anul II, facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, USM