CELE MAI COMICE ZODII!

Ele știu cum să îi facă pe toți să rîdă!

N-ai fi zis că Leul ar putea fi vreodată în primele locuri din topul cu cele mai comice zodii. Dar este! Și iată de ce și cine mai urcă pe podium alături de el. Simțul umorului mai ține și de zodia în care te-ai născut, nu doar de inteligență și educație. Și iată care sînt cele mai comice zodii, cele mai haioase, vesele și destinse, care știu să aducă buna dispoziție la petreceri sau să înveselească un prieten aflat în necaz.

 

Gemenii, în topul cu cele mai comice zodii

Nativii Gemeni au un talent aparte să spună o glumă. Au un umor sec, autoironic și plin de savoare, care te va face să rîzi cu gura pînă la urechi. În plus, sînt și foarte inteligenți pentru a surprinde nuanțele cele mai subțiri dintr-o glumă bună. Gemenii sînt sociabili, sînt abili și isteți și știu cum să atragă atenția celor din jur. Majoritatea lor face glume din orice, speculează orice ocazie să iasă în evidență și să placă tuturor celorlalți. Umorul nu se termină niciodată din repertoriul Gemenilor, pentru că este o parte din ceea ce sînt ei cu adevărat.

 

Zodia Leu te cucerește prin umorul ei

Nativii Lei sînt plini de energie, sînt vorbăreți, destinși și au mare încredere în carisma lor, astfel că le este foarte ușor să glumească și să fie veseli aproape tot timpul. Și te vor molipsi și pe tine. Leii sînt empatici și simt cînd ai nevoie de cineva care să te înveselească, să te ajute să fii mai optimist. Cu glumele lor fine și inteligente, Leii știu să pună realitatea în prim plan, fără să jignească pe nimeni.

 

Săgetătorii, mereu pregătiți cu o glumă bună!

Mulți astrologi ar spune că Săgetătorii sînt comici prin natura lor. Sînt cei mai haioși din tot zodiacul și știu să spună povești bune, cu mult umor. Ba chiar fac glume din diverse situații haioase pe care le întîlnesc la tot pasul. Săgetătorii nu iau niciodată viața prea în serios, ceea ce îi ajută să se ridice întotdeauna peste pragul de sus, oricît de tare s-ar lovi.

Fiind mereu în topul cu cele mai comice zodii, Săgetătorii se numără și printre nativii preferați la orice petrecere, în orice adunare, tabără, excursie sau întîlnire de firmă.

Sursa: libertatea.ro