CC1 a CC2 pentru CC3. BOMBĂ ÎN POLITICA MOLDOVENEASCĂ!

Numeroşi deputaţi şi alţi demnitari se internează ca să scape

Mihai Ghimpu, actual preşedinte al PL, viitor preşedinte de onoare al PL sub pragul de trecere şi om politic fără de viitor, împreună cu Vacaleriu M. Unteanu Cap de Porc, avînd-o întrei ei pe Corina Fusu Cur de Fier cu Picioare de Oţel, toţi trei, aidoma unui buterbrod politic cu carne slabă, zgîrciuri şi oase, au dat peste cap întregul sistem politic de non valori de pînă acum. Acum au reuşit să rămînă singurele nulităţi legale din RM.

Astfel, prin gura Corinei Fusu, care gemea de strînsura feliilor formate de cei doi, au înaintat Curţii Constituţionale (CC) un pachet de sesizări în faţa cărora Al. Tănase a rămas cu gura îndelung căscată. Noroc de nasul lui subţire că a venit tatăl său, Constantin Tănase, la timp, ca să i-o astupe cu o eşarfă musulmană, căci deja era adulmecat de Anatol Şalaru-Banană şi Vladimir Plahoitniuc Hiena, ambii fiind în călduri şi gata-gata să-i dea ceva de-ale gurii!

Prima sesizare

a buterbrod-ului liberal se referă la constituţionalitatea Curţii Constituţionale. În conformitate cu Cîntarea Cîntărilor din Vechiul Testament, capitolul 1:2, şi 8:1,8,9,10, 13 şi 14, potrivit principiului autonomiei absolute şi autogestionării eficiente a interpretărilor Constituţiei, se solicită stabilirea constituţionalităţii separării Curţii Constituţionale în două unităţi juridice complementare, care vor fi arbitrate de un Consiliu Civil constituit din sponsorii cei mai generoşi şi omenoşi recunoscuţi de majoritatea comunităţilor de bloggeri, comentatori politici, boţani şi jurnalişti.

În consecinţă, actuala Curte Constituţională ar trebui să se împartă în Curtea Contravenţională (CC1) şi Curtea Condiţională (CC2), iar Consiliu Civil să poarte şi sigla juridică de Curtea Convenţională (CC3).

CC1 ar urma să fie condusă de Al. Tănase, actualul preşedinte al deja perimatei Curţi Constituţionale. Respectîndu-se principiile imparţialităţii şi dreptei orientări juridice în orice direcţie, din componenţa CC1 urmează să facă parte onorabila şi notoria Casă de avocatură ”Hanganu, TănaseșiAsociaţii”, Vitalie Nagacevschi, ziarul „Timpul de după-amiază”, „Casa-Media”, Fiodor Panţîru Baraboiski, Mihail Poalescurte Bancherul, Vali Zubiko şi Ilie Karandaşenko, soţul lui Chirtoacă.

Din structurile CC2 urmează să facă parte aceiaşi judecători de pînă acum, prezidaţi fiind de Victor Popa Păr în Urechi, cărora urmează să li se alăture partea activă a mult prea năpăstuitei comunităţi a homosexualilor din partea de Nord a ţării.

Componenţa CC3 este cu mult mai simplu de „acuplat”. În primul rînd, ţinînd seamă de moralitatea şi pioasa noastră recunoştinţă faţă de binefăcăutătorii neamului prost, Vladimir Plahoitniuc Crocodilul-Hienă va trebui s-o prezideze fie şi în calitate de statuie. La poalele lui autoritare, se vor aşterne cîţiva poeţi de curte, Vitalia Pavlicenco, Mihai Ghimpu pe post de „gurist” şi sinistra lui soţie, Valeria Munteanca Cap de Scroafă.

A doua sesizare

Potrivit acesteia, actuala CC va trebui să declare neconstituţională accederea în Parlament a deputaţilor comunişti deoarece au guvernat ţara timp de 8 ani, iar asta conform precedentului constituţional creat pe data de 25 februarie 1980 din Surinam.

Tot în această privinţă, conform precedentului constituţional amintit, CC trebuie să se pronunţe şi în cazul deputaţilor PLDM, dar şi în ceea ce-i priveşte pe cei 7 deputaţi reformatori din PL, care, în plus, sunt acuzaţi de Ghimpu de abuz în dragoste, de cheltuirea nejustificată a darului de la nuntă şi de părăsirea părinţilor în situaţia gravă de senilitate în care au ajuns.

Urmare a acestei sesizări periculoase, cei mai mulţi dintre deputaţi s-au internat care cum a putut. Sanatoriile sunt pline. Fiind în concediu medical, potrivit Cortului Muncii, nu pot fi demişi atîta vreme cît zac pe patul de spital. Ghinionul lor este că „spitalul vesel” de la Costiujeni este arendat de Ghimpu, locul de unde el se alimentează cu „grijă faţă de interesele oamenilor” şi energii cosmice.

A treia sesizare

Prin aceasta, butervrotul-ul liberal vrea să obţină declararea de către încă actuala CC a neconstituţionalităţii aflării în exerciţiu a lui Nicolae Timofti ca preşedinte al ţării, a existenţei funcţiilor de prim-ministru şi preşedinte al Parlamentului.

În motivele invocate de ei, autorii liberali ai sesizării, cu mult bun simţ, responsabilitate şi grijă faţă de viitorul ţării, consideră că aceste funcţii, ca şi Parlamentul în sine, devin inutile în condiţiile investirii autorităţilor morale şi juridice reprezentate de către CC1, CC2 şi CC3.

Mai mult decît atît, ţara are garanţii nesperate prin existenţa oficială a unui sponsor intern în persoana milostivului binefăcăutător Vladimir Plahoitniuc. Altfel, dar la fel ca şi Mao al Chinei, Plahoitniuc va asigura fiecărui moldovean măcar două felii de pîine pe zi pentru toată ziua, toate din marca „Franzeluţa”. Cu geniala sa perspicacitate, altfel va discuta Plahoitniuc şi cu donatori externi din Tanzania, Somalia etc.

Viitor de aur ţara noastră are şi cu Plahoitniuc, prin secoli, are „înălţare”!

Morman BUHĂIEŞ