ZINAIDA GRECEANII VA CANDIDA PENTRU FUNCTIA DE DEPUTAT PE CIRCUMSCRIPTIA ELECTORALA BRICENI NR. 1

Partidul Socialiștilor a desfășurat astăzi, 3 noiembrie, primaries sau alegerile preliminare interne a candidaților pentru participarea la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, în calitate de candidați ai PSRM pe circumscripțiile electorale.

Cel de-al 46-lea candidat al PSRM a fost înaintat pe circumscripția nr. 1 în cadrul mitingului de prostest, de la Briceni, împotriva politicii distrugătoare a așa-numite guvernări ”pro-europene”. Participanții mitingului au votat unanim pentru candidatura președintelui Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi.

La miting a participat Președintele Republicii Moldova, liderul neformal al PSRM, Igor Dodon, președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, secretarul pe ideologie al PSRM, Ion Ceban, fracțiunea parlamentară a PSRM, consilieri de toate rangurile, activiști ai PSRM și ”Garda Tînără”, locuitori ai raioanelor Briceni și Ocnița, care fac parte din circumscripția electorală Briceni.

Sursa: socialistii.md