ZINAIDA GRECEANII L-A FELICITAT PE RECEP TAYYIP ERDOGAN CU VICTORIA LA ALEGERI

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, l-a felicitat, din numele PSRM și din partea sa personală, pe Recep Tayyip Erdoğan cu victoria la alegerile anticipate pentru funcția de Președinte al Republicii Turcia.

Zinaida Greceanîi a remarcat că rezultatul alegerilor este o dovadă a încrederii de care se bucură Recep Tayyip Erdoğan din partea poporului turc. Președintele PSRM i-a urat multă sănătate, succese și realizări întru prosperitatea poporului turc.

”Sîntem bucuroși că în cadrul alegerilor a cîștigat liderul partidului care are relații frumoase de prietenie și cooperare cu Partidul Socialiștilor din Republica Moldova. Sîntem siguri că cooperarea va fi una și mai strînsă după victoria liderului Partidului Justiției și Dezvoltării din Turcia în cadrul alegerilor prezidențiale”, a menționat Zinaida Greceanîi.

Reamintim că în ziua de 5 mai 2017, în Chișinău, a fost semnat un acord de cooperare dintre Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și Partidul Justiției și Dezvoltării din Republica Turcia.

Sursa: socialistii.md