ZINAIDA GRECEANII A DISCUTAT CU ASISTENTUL ADJUNCT PENTRU AFACERI EUROPENE SI EURASIATICE AL SECRETARULUI DE STAT AL SUA

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, s-a întîlnit, astăzi, cu Asistentul adjunct pentru Afaceri Europene și Eurasiatice al Secretarului de Stat al SUA, George Kent, aflat în vizită la Chișinău.

La întrevedere au participat și Vicepreședinții Legislativului Ion Ceban și Mihail Popșoi, precum și Secretarul general al instituției Adrian Albu.

Zinaida Greceanîi a făcut o retrospectivă a evenimentelor social-politice din ultima perioadă și s-a referit la prioritățile agendei parlamentare pînă la finele sesiunii de vară curente. De asemenea, Președintele Parlamentului a menționat despre acțiunile demarate pentru selectarea judecătorilor la Curtea Constituțională, pentru membrii Comisiei Electorale Centrale și a directorului Centrului Național Anticorupție.

Alte subiecte discutate au vizat problema transnistreană, alegerile generale locale din toamna curentă, descentralizarea fiscală și aspecte de stabilitate economică.

La rîndul său, Asistentul adjunct pentru Afaceri Europene și Eurasiatice al Secretarului de Stat al SUA s-a arătat mulțumit de evoluția evenimentelor după depășirea crizei politice.

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova