ZIARUL ”MOLDOVA SUVERANA” ESTE INGRIJORAT CA ALEGERILE PREZIDENTIALE DIN SUA NU SE VOR DESFASURA TRANSPARENT SI DEMOCRATIC

Avînd suspiciuni de fraude masive în detrimentul lui Trump, solicităm o monitorizare internațională foarte strictă

Întreaga planetă stă cu ochii larg deschiși și cu urechile super-ciulite spre alegerile prezidențiale din SUA. În disputa pentru Biroul Oval, se știe, sînt angajați actualul Președinte republican Donald Trump și democratul Joe Biden. Rezultatul acestora este crucial, în ultimă instanță, pentru întreaga lume democrată și civilizată din toate curburile planetei.

Ca și în urmă cu patru ani, la alegerile precedente, nu avem de-a face cu o competiție între doi candidați și politicieni tradiționali, cum eram deprinși pînă în 2016, ci cu o luptă acerbă între Două Lumi – Lumea civilizației democrate a lui Trump și Lumea ”civilizației democrate” a lui Biden. Lumea civilizației democrate a lui Trump apără și dezvoltă absolut toate cuceririle democrate, cultura și știința, la nivel planetar, acumulate de milenii, respectul pentru tradițiile istorice și religioase ale popoarelor, dar și față de identitatea culturală și biologică reală a individului, condamnînd ferm orice atentat la aceste valori fundamentale.

De cealaltă parte, se află Lumea ”civilizației democrate” a lui Biden. Această Lume este una ce a fost înfrîntă odată, în 2016, de Trump, lume care era reprezentată de fosta lui contracandidată Hillary Clinton. Lumea lui Biden este una care vrea să cucerească omenirea prin subordonare legiferată a tuturor indivizilor neomarxismului Corectitudinii Politice. Este o Lume concepută de către multimiliardarul George Soros. Este o Lume finanțată netransparent, de-a lungul zecilor de ani, cu miliarde, pentru coruperea Guvernelor și indivizilor prin intermediul a nenumărate ONG-uri, care funcționează pe toate continentele. Este o Lume care vrea pervertirea Religiilor în întruchipări homosexuale, lesby și transsexuale, desființarea familiilor și instituționalizarea copiilor prin anularea oricăror drepturi parentale ale celor care i-au conceput și dat viață. Este o Lume care vrea demolarea (a început deja!) tuturor statuilor și edificiilor istorice ale personalităților și Statelor care au contribuit fundamental la progresul omenirii. O Lume care neagă progresul științei, adevărul despre rasele umane și care vrea să interzică toți marii clasici ai culturii universale pentru că ”nu-i corespunde”.

Ținînd seamă și de acest context, de implicarea financiară subversivă a lui Soros în procesul electoral american, de tacticile unor partide, candidați și agenți electorali de descurajare a votului, care este o metodă nedemocratică practicată de decenii în SUA, de netransparența votului prin corespondență ce se așteaptă a fi masiv din pricina pandemiei, de suspiciunile întemeiate că în confruntările cu Trump și la mitingurile electorale lui Biden i se dictează în cască, de la un Centru, tot ceea ce trebuie să spună, ne manifestăm îngrijorarea că alegerile din 3 Noiembrie pot fi fraudate, că nu se vor desfășura în condiții democratice și transparente.

Exprimîndu-ne regretul că, din cauza pandemiei, nu am putut face demersurile oficiale de rigoare spre a trimite în SUA o echipă de observatori ca să supravegheze procesul electoral, derularea lui democrată și transparentă, solicităm tuturor Ambasadelor străine din SUA să monitorizeze cu strictețe procesul de votare la alegerile prezidențiale americane din 3 Noiembrie 2020! Așa să ne ajute Dumnezeu!

Cu profundă îngrijorare și preocupare, Moldova Suverană, singurul și cel mai vechi ziar independent național din Republica Moldova

Nistor Grigore 20.10.2020 - 14:39

"Moldova socialista" cel mai vechi ziar care sustine partidul socialistilor, pro - rusi, condus de un presedinte subordonat Kremlinului, care da raportul serviciilor secrete rusesti, un presedinte pe care nu-l deranjeaza ca o armata ruseasca ocupa o parte a tarii, pe acet ziar il preocupa problemele din S.U.A.!?!