TREI ZODII CARE RENASC DIN PROPRIA CENUSA IN 2019

Unele perioade din viața noastră sînt mai bune, altele cu adevărat groaznice. Și e normal să fie așa. La fel cum e normal să ne ridicăm după ce problemele ne pun la pămînt, să ne scuturăm de praf și să o luăm de la capăt, de fiecare dată, chiar dacă nimeni nu ne mai dă nicio șansă.

Pentru trei zodii, anul 2019 va fi transformator. Vor lăsa în urmă regretele, frustrările și neîncrederea pentru a începe o nouă viață, mai simplă și mai senină.

Leu

Căzuți pradă problemelor de zi cu zi, Leii au uitat, la propriu, ce-și doresc cu adevărat de la viață. Dorințe și sentimente ascunse timp de ani întregi ies acum la suprafață, iar retrăirea lor este aproape înspăimîntătoare. În timp ce unii prieteni au ajuns, poate, în alte etape ale vieții, Leii sînt nevoiți să se adune bucată cu bucată și, partea cea mai rea, fără ca nimeni să le ofere timp pentru asta. Nu mică va fi mirarea cînd acești nativi vor renaște într-un mod spectaculos pe toate planurile vieții, chiar sub ochii celor care începeau, deja, să-i considere fără viitor. Va fi greu, dar nu imposibil.

Fecioară

În dragoste și în război totul e permis. Aceasta este deviza Fecioarelor, care ajung să clarifice situații pe care le considerau imposibil de rezolvat în urmă cu puțin timp. Dacă sînt prinse într-o relație fără viitor, care le-a secat de energie, 2019 este anul în care vor spune "stop", fără a se gîndi prea mult la consecințe. De altfel, au tot așteptat o minune din partea partenerului, iar timpul nu mai are răbdare. Pe plan profesional vor decide să-și urmărească, în sfîrșit, visul din copilărie, chiar dacă asta pare a fi o decizie pripită pentru cei din jur. Important este că vor acționa îndrăzneț, dar organizat, în stilul lor caracteristic, iar rezultatele vor fi spectaculoase! 

Pești

2019 va fi un an decisiv pentru destinul nativilor din Pești. Ajunși pe un drum înfundat, în care nu mai văd nici măcar speranța unui viitor mai bun, aceștia vor decide să-și lase fricile și obsesiile deoparte, chiar dacă asta înseamnă să renunțe la confort și să o ia de la zero. O decizie radicală, care presupune multă suferință, însă este singura cale de scăpare. Și cine credea că Peștii știu doar să-și plîngă de milă va avea parte de surprize. Nemaiavînd nimic de pierdut, vor profita de fiecare clipă ca și cum ar fi ultima, și nu peste mult timp vor mulțumi providenței pentru ocazia unică de a-și schimba viața. Chiar dacă, la început, totul părea pierdut.

Sursa: observator.tv