SEFUL STATULUI A PARTICIPAT LA SEDINTA SOLEMNA A VETERANILOR POLITIEI CRIMINALE

Președintele Igor Dodon a participat la ședința solemnă a veteranilor poliției criminale, eveniment prilejuit de aniversarea a 100-a de la constituirea structurii respective în cadrul MAI.

Șeful statului i-a felicitat pe ofiţeri cu ocazia sărbătorii lor profesionale, le-a mulţumit pentru munca conștiincioasă şi dificilă, pentru devotamentul față de meseria aleasă și față de Patrie.

În context, Igor Dodon a menţionat că experienţa valoroasă de care dispun veteranii poliției criminale contribuie şi astăzi la asigurarea continuității în organele de drept. Totodată, Președintele țării i-a îndemnat pe ofiţeri să ofere sprijin cadrelor tinere care au nevoie de călăuză din partea profesioniştilor.

“Am fost bucuros să-i anunț pe reprezentanţii forţelor de ordine că colegii lor din Federaţia Rusă le-au expediat medalii cu prilejul jubileului de 100 de ani de la crearea poliției criminale”, a declarat șeful statului.

De asemenea, Președintele a anunțat despre decizia sa de a conferi înalte distincții de stat unui grup de veterani ai organelor de drept.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova