RENATO USATII ESTE GATA SA-L SUSTINA PE DODON LA PREZIDENTIALE

În cazul în care la alegerile prezidențiale din 30 octombrie Igor Dodon se va confrunta, în turul doi, cu un candidat de dreapta, Renato Usatîi spune că-și va susține fostul coleg de proteste. Declarația a fost făcută pentru emisiunea „Glavnîi Vopros” de la NTV Moldova.

„Am vorbit cu Dodon despre turul doi. Am discutat că dacă în finală ies Maia Sandu și Igor Dodon... Dar cred că cel mai credibil scenariu este o confruntare dintre candidatul lui Plahotniuc contra lui Dodon. Atunci desigur că îl voi susține pe Dodon, și, vă asigur că nu doar eu îl voi susține. Toți îl vor susține fiindcă vor înțelege că el este va fi unicul care va încerca să zădărnicească încercarea lui Plahotniuc de a captura statul”, a declarat primarul de Bălți.

Sursa: agora.md

Virginia Filip 01.08.2016 - 21:43

S-au aliat doi hoti, doi tradatori, doi simpatizanti ai dictatorului Putin. Sa speram ca nu va ajunge nici unul in cursa pentru prezidentiale. Ar fi cea mai proasta varianta pentru noi ca tara. Dupa ce atata vreme ne-am chinuit si am inceput sa urmam trendul european, ar fi culmea sa vina cineva si sa ne darame tot.