PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA A CONFERIT SERVICIULUI DE PROTECTIE SI PAZA DE STAT ORDINUL „STEFAN CEL MARE”

Astăzi, Președintele Igor Dodon a participat la ședința solemnă organizată cu prilejul aniversării a 27-a de la crearea Serviciului de Protecție și Pază de Stat.

Șeful statului a adresat sincere felicitări și urări de bine angajaților instituției dorindu-le succes în activitatea deloc ușoară pe care o desfășoară zilnic. Președintele și-a exprimat convingerea că efectivul instituției va da dovadă în continuare de profesionalism, curaj și devotament și vor asigura la cel mai înalt nivel măsurile de pază și protecție.

De asemenea, Igor Dodon a menționat faptul că, în pofida problemelor cu care se confruntă instituția, ofițerii SPPS au obținut performanțe în cadrul competițiilor internaționale și asigură cu succes desfășurarea evenimentelor cu participarea demnitarilor de rang înalt.

Cu această ocazie, în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în domeniul protecției și pazei de stat, pentru curajul și spiritul de sacrificiu manifestate de efectiv la exercitarea atribuțiilor de serviciu, Președintele Republicii Moldova a conferit Serviciului de Protecție și Pază de Stat, Ordinul „Ștefan cel Mare”.

Totodată, pentru îndeplinirea ireproșabilă a datoriei de serviciu, contribuție la organizarea și desfășurarea măsurilor de protecție și pază precum și înalt profesionalism, șeful statului a conferit Ordinul „ Credință Patriei” clasa III și Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova, unui grup de ofițeri ai SPPS.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova