PRESEDINTELE IGOR DODON A ADRESAT UN MESAJ DE FELICITARE DOAMNEI JULIE PAYETTE, GUVERNATORUL GENERAL AL CANADEI, CU OCAZIA SARBATORII NATIONALE – ZIUA CANADEI

Excelență,

Cu prilejul celebrării Zilei Naționale a Canadei, permiteți-mi să Vă adresez, în numele poporului Republicii Moldova și al meu personal, sincere felicitări, însoțite de alese urări de pace și prosperitate pentru cetățenii canadieni.

Mă bucur să constat că relațiile dintre Republica Moldova și Canada cunosc o dinamică pozitivă pe diverse paliere de cooperare, iar legăturile de prietenie și solidaritate dintre statele și popoarele noastre se dezvoltă continuu.

Cu această frumoasă ocazie, țin să-mi exprim speranța că relațiile moldo-canadiene se vor consolida pe mai departe, prin promovarea dialogului politic bilateral și aprofundarea parteneriatului reciproc avantajos, în beneficial ambelor noastre țări.

Reiterînd felicitările și urările de bine prilejuite de sărbătorirea Zilei Canadei, Vă rog să acceptaţi, Excelență, asigurarea distinsei mele consideraţii.