Plahotniuc agonizeaza: Si Franta, Germania, Marea Britanie, Polonia si Suedia recunosc legitimitatea Parlamentului si Guvernului nou create la Chisinau

Dată fiind actuala criză constituțională de la Chișinău provocată de Statul mafiot controlat de Vladimir Plahotniuc care nu vrea să renunțe la Putere, Franța, Germania, Marea Britanie Polonia și Suedia au emis Declarația comună prin care își manifestă susținerea față de noul Parlament al Republicii Moldova, ca reprezentant legitim al poporului moldovean, ca cel mai bun spațiu de discuție pentru absolut toate problemele politice, inclusiv cele disputabile.

„Franța, Germania, Regatul Unit, Polonia și Suedia au urmărit cu atenție evoluțiile recente din Republica Moldova. În urma alegerilor parlamentare, o majoritate parlamentară aleasă în mod democratic a luat decizii importante, inclusiv formarea unui Guvern. În actuala criză constituțională, vedem și susținem Parlamentul Republicii Moldova, ca reprezentant al poporului moldovean, și ca cel mai bun loc pentru a discuta toate problemele politice, inclusiv cele controversate. Solicităm calm și reținere. Toate părțile poartă răspunderea pentru soluționarea acestei crize constituționale prin mijloace pașnice”, se specifică în declarație.

În ciuda recunoașterii internaționale care vine permanent din partea întregii lumi democratice, regimul banditesc controlat de Plahotniuc pare că nu vrea să cedeze puterea în mod pașnic, democratic. Acest lucru a tot fost anunțat de Andrian Candu, vicepreședintele PDM, pe tot parcursul zile de 10 Iunie. Și în această zi, PDM a continuat să-și aducă, la Chișinău, convoaie de autobuze cu susținători plătiți ori bugetari constrînși din raioane, toți supravegheați și coordonați de trupe de mercenari bine antrenați. Este clar pentru oricine că Plahotniuc și camarila lui coruptă au declarat război total împotriva moldovenilor și întregii lumi civilizate!

 

Virginia Filip 17.06.2019 - 14:14

Cel mai mare tiran, dupa Dodon. Acesta este pentru noi, Plahotniuc. Un sarpe care a furat si acum tot el vrea sa i se dea dreptate.