NUMĂR DE TELEFON BLESTEMAT DE BULGARI

O companie de telefonie mobilă din Bulgaria a suspendat un număr de telefon, după ce toţi posesorii lui au murit în condiţii mai mult sau mai puţin suspecte. Directorul companiei Mobitel, Vladimir Grashnov, a vrut să aibă el numărul de telefon 0888-888-888, aşa că l-a cerut de la compania pe care o conducea, relatează Sofia News Agency.

În 2001, el a murit la vîrsta de numai 48 de ani din cauza unui cancer care s-a dezvoltat rapid. La momentul respectiv au circulat zvonuri că boala sa fusese provocată de rivali din afaceri, care l-au otrăvit. Mobitel a decis să dea acest număr de telefon lui Konstantin Dimitrov, un cunoscut interlop bulgar. Acesta a fost ucis în 2003, în Olanda. Dimitrov, în vârstă de 31 de ani, avea mobilul cu el în respectiva călătorie. Mafioţii ruşi sunt suspectaţi în legătură cu acest asasinat.
Numărul a fost preluat apoi de Konstantin Dishliev, traficant de droguri, dar şi acesta a sfîrşit ca şi cel dinaintea lui, împuşcat. Pentru că aceste decese s-au întîmplat la o distanţă de numai 4 ani, Mobitel a decis să scoată din uz acest număr de telefon, fiind considerat blestemat, scrie tgdaily.com.

Acest număr de telefon nu mai este folosit din 2005, de la asasinarea celui de-al treilea deţinător, Konstantin Dishliev.

Preluat din presa românească de Ion BORŞ