Mesajul lui Morgan Freeman care te va face sa vezi viata cu alti ochi: „Am milioane de dolari in banca, dar…”

 

”Pentru că această dorinţa nesfîrşită de a avea mai mult şi mai mult ţi-a întunecat mintea şi te-a deviat de la adevăratul tău scop în viaţă…

Atinge asta o coarda sensibilă în tine? Eşti deprimat? Eşti trist? Aproape că am spus adevărul, dar spun asta pentru că vreau ca ceva să se schimbe. Nu spun că nu poţi avea succes pe plan financiar. Spun doar să ai un scop mai mare în viaţă pe lîngă fuga după bani. Sufletul tău ţipă ca tu să răspunzi chemării tale adevărate. Ai posibilitatea să schimbi ceva dacă redefinești ce înseamnă cu adevărat succesul pentru tine. Poţi transformă relaţiile dureroase şi poţi construi alte relaţii frumoase. Te poţi ierta şi îi poţi ierta pe cei care ţi-au greşit şi te-au rănit. Poţi deveni un lider povățuindu-i pe alţii.

Cine vrei să fii? Îţi poţi reechilibra priorităţile în viaţă. Îţi poţi vindecă şi salva căsnicia şi poţi recrea o iubire mai puternică decît ai crezut vreodată că este posibil. Poţi deveni cel mai bun părinte posibil la orice vîrstă, chiar şi la 86 de ani, dar nu aştepta pînă atunci. Vei fi întotdeauna gata să faci mai mulţi bani, dar nu poţi face mai mult timp, scrie b1.ro. Într-o zi, la fel ca şi mine, vei muri. Pentru ce anume vrei ca oamenii să îşi amintească de tine? Ce poţi face pentru alţii pentru a face lumea un loc mai bun? Care este adevăratul tău scop pe acest pămînt?

Cu toţii vom muri într-o bună zi, însă doar cîţiva oameni ajung să trăiască cu adevărat. Poţi să ieşi din umbră, poţi găsi lumina. Ai fost făcut pentru măreţie. Ai fost făcut pentru mai mult decît ce faci pentru a îţi cîştigă existenţa. Eşti o fiinţă menită să inspire şi să ajute lumea. Să înţelegem asta o dată pentru totdeauna. Astăzi, păşeşti în această lume în care există iubire adevărată şi, în cele din urmă, îţi vei da seama că iubirea este, de fapt, ce ţi-ai dorit toată viaţă. Iubeşte mai mult şi mai mult, în fiecare zi, în orice mod şi niciodată nu renunţă. Indiferent de cît de plin de provocări va fi destinul tău în viaţă, lumea are nevoie de ţine ACUM mai mult ca oricînd.

Împreună cu iubirea, compasiunea, iertarea şi credinţă în umanitate vom învinge răul o dată pentru totdeauna.”

Această este o narare a lui Morgan Freeman. Actorul nu este pe moarte, dar a dorit să transmită un mesaj important.