MESAJ DE FELICITARE ADRESAT LUI FRANK-WALTER STEINMEIER, PRESEDINTELE REPUBLICII FEDERALE GERMANIA

EXCELENŢĂ,

Cu prilejul Zilei Unității Germane, în numele poporului Republicii Moldova și al meu personal, am deosebita onoare de a Vă adresa Dumneavoastră și întregului popor german urări cordiale de pace, sănătate și prosperitate.

Evidențiind frumoasele relații de prietenie dintre Republica Moldova și Republică Federală Germania, dezvoltate pe parcursul unui sfert de secol, îmi exprim încrederea fermă că aceste raporturi bilaterale vor continua să se consolideze și să se extindă în numeroase domenii de interes reciproc.

Totodată, țin să exprim recunoștință profundă pentru sprijinul politic și asistența continuă acordate de Republica Federală Germania în scopul implementării reformelor și modernizării Republicii Moldova.

Dorindu-Vă noi succese în responsabila Dumneavoastră activitate, Vă rog să acceptați, Excelență, asigurarea înaltei mele considerații.

Igor Dodon, Președintele Republicii Moldova

Virginia Filip 07.10.2018 - 20:03

Vorbe goale spuse de un om de nimic. Grav este insa ca acest om este presedintele nostru. dar sa-i adreseze neamtului o invitatie, incare sa discute probleme economice, nu am vazut.