Mafiotul politic Plahotniuc a declarat razboi total impotriva propriei tari, UE, SUA si Rusiei!

Mafiotul politic Vladimir Plahotniuc, care din perspective clinice se aliniază perfect tipologiilor tuturor dictatorilor sîngeroși și sinucigași ai lumii, este pe cale să declanșeze un război civil în Republica Moldova doar pentru a-și păstra cu orice preț controlul personal asupra Statului capturat de către el. Docilitatea slugarnică față de el pe care încă o demonstrează cele mai importante instituții ale Statului, care acum funcționează ilegal după ședința și deciziile legale ale Parlamentului din ziua de 8 Iunie, ne arată cît de corupți și șantajabili sunt cei care le conduc ilegal.

Deja suntem în situația în care Președintele legal al Republicii Moldova, de comun acord cu Parlamentul la fel de legal, pot decide instituirea stării de necesitate și să solicite asistență internațională, dat fiind faptul că Republica Moldova este un Stat neutru, dar și pentru că legitimitatea Președintelui Igor Dodon, a Parlamentului și Guvernului învestit în ziua de 8 Iunie sunt recunoscute după ce au fost asistate internațional.

Începînd cu ziua de 8 Iunie, Curtea Constituțională (CC) a Republicii Moldova a făcut dovada celei mai revoltătoare slugărnicii față de Plahotniuc, ajungînd să emită Decizii convenabile lui la sesizări telefonice, în absența unor înscrisuri, texte legislative pe care le-a declarat ”anticonstituționale”. Astăzi, 9 Iunie, această Curte Constituțională a infractorilor în robă de magistrați ”a decis” suspendarea Președintelui Igor Dodon și numirea în funcție de președinte interimar a caricaturii politice numite Pavel Filip.

În lumea mafioților autentici, există totuși un Cod al Onoarei, în lumea mafioților inventată de Plahotniuc nu există nimic altceva decît obiectivul ”Putere păstrată cu prețul sacrificării chiar și de sînge nevinovat”.

Conducătorii de la SIS, MAI,MAN, în primul rînd, dar și toți ceilalți care ezită să-și dea demisia de onoare nu doar că ne demonstrează cît de corupți și dependenți sunt de Statul Mafiot Plahotniuc, ci, clipă de clipă, își autoadministrează probe prin care pot fi inculpați la Curtea Penală Internațională de la Haga. Uzurparea Puterii de Stat, atentat la siguranța națională, subminarea economiei naționale, crime împotriva umanității etc.

În aceste clipe, mafiotul politic Plahotniuc își mobilizează hoardele înfometate, corupte și sălbatice de moldoveni subjugați de el ca să-i ucidă pe moldovenii pașnici. Deja cîteva sute de ”drogați” mișună violent prin centrul Capitalei. V-am spus pînă unde poate să ajungă dementul psihopat și mafiot, nu pot să vă spun pînă unde poate ajunge orbirea unor moldoveni cu ”drogul criminal” PlahotȘor!