LEGAL, CIND VOR FI SCOSI IN AFARA LEGII DEMOCRATII SI „AUXILIARII”?

Cîrtiţele lui Plahotniuc care sfidează un întreg popor

Am fost primii şi vom rămîne şi ultimii care au cerut şi vor solicita permanent necesitatea legitimă de purificare şi a Parlamentului prin scoaterea în afara legii a PDM şi a satelitului politic Partidul Şor. Am mai spus-o şi continuăm să afirmăm că, în termeni juridici şi constituţionali, nu în ultimul rînd şi morali, există suficiente probe ca acest lucru să se întîmple. Scoaterea în afara legii a PDM trebuie să fie o consecinţă a demarării unei severe cercetări penale pentru: uzurparea puterii în Stat; subminarea economiei naţionale; atentat la siguranţa Statului; acte grave de corupţie patronate de Statul captiv din subordinea lui Plahotniuc cu acoperirea politică participativă a PDM; atentate repetate la siguranţa cetăţeanului şi terorizarea permanentă a acestuia; transformarea Parlamentului într-o grupare criminală de Stat prin cumpărarea unor deputaţi comunişti şi liberal-democraţi cu acoperirea politică a PPE condus de Iurie Leancă etc. Nu rămîne decît ca toate acestea să fie dezvoltate de către jurişti autorizaţi, căci realitatea de jure şi de facto a celor arătate este incontestabilă.

De asemenea, Partidul Şor intră tot sub aceste incidenţe prin complicităţi participative de natură penală, prin înţelegeri de cartel politic cu Plahotniuc, prin aceea că acest partid a intrat în Parlament pe căi frauduloase, inclusiv în contextul creării abuzive şi ilegale de condiţii de participare la alegeri, prin mituirea şi cumpărarea electoratului, în frunte cu Şor, condamnat penal, şi cu alţii suspecţi de participare la „jaful secolului”.

Printre circumstanţele agravante mai sînt şi acelea că preşedintele PDM Plahotniuc şi Şor au fugit din ţară, ultimul ilegal, dar PDM şi Partidul Şor nu au denunţat ori nu s-au delimitat de liderii lor prin a-i condamna public deoarece sînt complici sub incidenţe penale. Acest lucru se vede şi după intervenţiile şi discursurile disperate şi obraznice totodată din Parlament ale domnului Ulanov şi doamnei Tauber.

Actuala majoritate parlamentară şi Guvernul şi-au propus dezoligarhizarea totală a ţării şi eliminarea de la pupitrele de comandă a tuturor corupţilor credincioşi lui Plahotniuc, dar ce vor face cu Parlamentul? Reprezentanţii din Parlament ai PDM şi ai Partidul Şor nu sînt doar cîrtiţele lui Plahotniuc şi Şor, ci şi sabotori activi ai democraţiei şi Statului de drept. Tupeul şi aroganţa lor sfidătoare nu are margini! Este suficient să-i vezi şi să-i asculţi pe unii ca Pavel Filip, Candu, Sergiu Sîrbu, Diacov, Jizdan, Botnari, Cebotari, Babuc, Şor, Tauber, Apostolova etc. pentru ca, instinctiv, să-ţi doreşti să ai în mînă un revolver sau o secure şi să-i execuţi ca pe nişte năpîrci pentru complicitatea lor la crime de Stat!

Să nu uităm că toţi deputaţii PDM din Parlament, toţi foştii miniştri şi şefi de tot felul s-au subordonat voluntar unui criminal, unui interlop uzurpator. Ce tip de reprezentativitate parlamentară poate să reprezinte Otilia Drăguțanu atîta timp cît Plahotniuc a promovat-o în semn de recunoştinţă pentru „serviciile” prestate de soţul ei, Dorin Drăguţanu, la Banca Naţională în favoarea uzurpatorului? În acest context, ei au preluat de la Plahotniuc deprinderi, practici şi limbaj golăneşti, de tip mafiot, de oameni certaţi cu legea. Este imposibil să descrii dimensiunea revoltei care te cuprinde cînd îţi aminteşti de animalul acela de şef de Judecătorie care, ameninţîndu-şi un judecător subaltern care a refuzat să se supună Sistemului, i-a spus că şi propria-i soţie o să facă dragoste atunci cînd îi spune el!!! Vă daţi seama în ce animale şi interlopi de ultimă speţă i-a transformat Plahotniuc pe toţi?

Ce să caute în Parlament o ţoapă ca Monica Babuc atîta timp cît spune că Guvernul Filip a fost cel mai performant, care la ultimul miting al PDM părea să aibă orgasme repetate cînd Plahotniuc răcnea ca un descreierat împotriva lui Dodon?

Dezoligarhizarea totală trebuie să cuprindă şi Parlamentul, care continuă să fie mînjit, discreditat şi dezonorat de o bandă de deputaţi cumpăraţi şi „aleşi” de Plahotniuc, nu de către poporul treaz. Nu-i democratic? Ba este, atîta timp cît există crime de Stat ce pot fi probate şi ai căror autori sînt toţi deputaţii uzurpatorului fugar, inclusiv umpluturile, adică auxiliarii din Partidul Şor! În locul lor, pentru ca Parlamentul să fie funcţional, pot veni, în mod proporţional, următorii de pe listele PSRM, PAS şi PPDA.

Pentru ca revoluţia să fie totală, deci eficientă şi cu efecte benefice pe termen îndelungat, actuala majoritate parlamentară ar trebui să fie obligată să legifereze dacă e nevoie ori să ceară Procuraturii să ancheteze şi să probeze legal necesitatea scoaterii în afara legii a PDM şi a Partidului Şor!

Mihai CONŢIU