ION CEBAN, DESPRE AUTOMOBILELE PARCATE LINGĂ „I LOVE CHISINAU”: „SINT INSTALATE VASE DIN CIMENT PENTRU FLORI PENTRU A BLOCA ACCESUL”

„I love Chisinau” din scuarul Teatrului de Operă și Balet, în repetate rînduri, a fost „acoperit” de automobilele parcate chiar alături. Astfel, Ion Ceban, candidat la funcția de primar al Capitalei, a găsit soluția în acest sens – instalarea vaselor din ciment pentru flori.

„Astăzi, cum am propus anterior, sînt instalate vase din ciment pentru flori spre a bloca accesul spre zona „Iubesc Chișinăul” din scuar. Putem face multe lucruri bune, dar trebuie să avem și bun simt pentru a păstra sau pune în valoare aceste lucruri. Se pare că nu toți îl au. Ei, pînă la urma, învățăm împreună. De azi, mașinile nu vor mai putea întra în perimetru”, a scris Ceban într-o postare pe o rețea de socializare. Totodată, el a spus că următoarea etapa ar fi eliberarea scuarului Teatrului de Opera și Balet de automobile. „Zona nu este nici prevăzută pentru așa ceva, ca să nu spun de aspectul estetic etc.”, a subliniat politicianul.

Cristina GUREZ