IGOR DODON: “ATUNCI CIND PARTIDUL DEMOCRAT NU POATE SA CONTROLEZE CEVA, VINE CU INITIATIVA DE A-L LICHIDA”

Preşedintele R. Moldova, Igor Dodon, a participa la emisiunea ”Piatnița s Anatoliem Golea” de la postul de televiziune RTR Moldova, unde au fost dezbătute mai multe subiecte de actualitate, precum evenimentele din viața politică și economică a țării, rezultatele ultimelor întrevederi cu diverși oficiali, viitoarele alegeri parlamentare și multe altele.

“Ei (Partidul Democrat, - n.red.) nu pot deține controlul asupra lui Dodon, de aceea spun că instituţia prezidențială, unica instituţie de stat care se bucură de susţinerea populaţiei, trebuie să fie lichidată.

Sînt foarte îngrijorat de aceste intenţii şi cred că ne aşteaptă vremuri foarte grele. Vreau să-i îndemn pe susținătorii noştri să fie cît se poate de vigilenţi şi pregătiți pentru o mobilizare generală. Avem la dispoziţie cîteva săptămîni, pentru că partidul de guvernămînt ar putea începe punerea în aplicare a acestor ameninţări pînă la alegerile parlamentare. S-a putea să fie vizate atît instituţia prezidențială cît şi unica alternativă pentru actuala guvernare – Partidul Socialiştilor. De aceea îi rog pe toţi să fie pregătiți să iasă în stradă la apelul meu”, a declarat şeful statului.

Virginia Filip 10.10.2018 - 17:17

Acesta este indemnul unui presedinte? Sa iesim in strada, ne instiga la violenta? El ar fi trebuit sa gaseasca solutia de a linisti lucrurile, dar la noi e altfel decat in restul lumii.