IGOR DODON A PARTICIPAT LA SEDINTA COMISIEI PENTRU INTEGRITATE SI EXPERTIZA JURIDICA DIN CADRUL CONSILIULUI SOCIETATII CIVILE PE LINGA PRESEDINTELE R. MOLDOVA

În cadrul ședinței a fost audiat raportul de activitate a Comisiei de profil pe anul 2017 și trasate obiectivele pentru anul curent.

”Analiza sistematică și profundă a problemelor din sistemul judecătoresc au permis Comisiei să identifice unele soluții și să înainteze propuneri concrete cu privire la funcționarea acestui sistem, în speță, modificări la Legea cu privire la statutul judecătorilor și la Legea cu privire la Consiliul Superior al Magistraturii”, a declarat Igor Dodon.

De asemenea, șeful statului a menționat că au fost înaintate mai multe propuneri de modificare a legislației cu privire la activitatea avocaților și a notarilor.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova

Virginia Filip 03.03.2018 - 19:38

Cu siguranta aceste modificari au fost facute doar pentru a-i facilita lui si acolitilor lui sa incalce legea. In statele civilozate sunt legi facute de sute de ani si inca sunt in vigoare si foarte actuale.