HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBECUL are suficient timp pentru a se ocupa de propria casă. Poate să înceapă o treabă care se va întinde pe mai multe zile și care să aducă un aer proaspăt în propria locuință. Celelalte persoane din familie vă vor fi alături, într-un efort colectiv și deloc obositor.

TAURUL caută prieteni și experiențe noi. Și, conform principiului biblic „caută și vei găsi, cere și ți se va da“, are parte de diferite întîmplări deosebite, care îl ajută să interacționeze cu diferite persoane interesante. Așadar, mai multă deschidere și socializare.  

GEMENII sînt eficienți, atunci cînd se implică în proiecte noi. Entuziasmul și energia începutului îi ajută să rezolve mare parte din probleme, încă de la prima confruntare cu acestea.

RACUL, cu Soarele și cu Luna în conjuncție în propriul semn astral chiar în prima zi a săptămînii, chiar se simte în formă. E bine să profite de energia pe care astrele i-o oferă şi să forțeze demararea vreunui proiect mai important.

LEULUI i-ar fi de mare folos dacă ar alege ca în fiecare zi să petreacă cel puțin cîteva zeci de minute singur. L-ar ajuta să se simtă mai bine în propria piele, lucru care apoi s-ar vedea și în exterior.

FECIOARA, cu ajutorul prietenilor și al cunoștințelor,  reuşește să rezolve, în această săptămînă, o mulțime de probleme care păreau foarte complicate. La sfîrşitul săptămînii poate să fie mulţumit şi, în acelaşi timp, recunoscător celor care l-au ajutat.

BALANȚA își face prea multe griji din cauza unor probleme care nu o privesc în mod direct. Lăsați-l pe fiecare cu problemele proprii și ocupați-vă de ale dumneavoastră! Sînt mult mai importante.

SCORPIONUL are o săptămînă potrivită pentru a începe ceva care presupune efort intelectual pe termen lung. Își va găsi rapid un ritm potrivit, de gîndire, iar conexiunile între neuronii și între emisferele cerebrale se vor realiza cu maximă ușurință și eficiență.  

SĂGETĂTORUL face multe planuri, alături de persoana iubită. Acestea se pot referi fie la concediul din această vară, fie la ceva în legătură cu activitatea profesională. Oricum, e vorba despre lucruri care vor decide programul următoarelor luni.

CAPRICORNUL încheie parteneriate de succes, iar în cadrul vieții de cuplu îi acordă tot mai multă atenție persoanei iubite. E dispus să iasă pentru cîteva zile din carapacea proprie și să facă dovada sentimentelor sale, de altfel profunde și sincere.  

VĂRSĂTORUL, la serviciu, are parte de  un eveniment care îl ajută să scape de mai multe probleme acumulate în ultimul timp. Toate se rezolvă oarecum de la sine, fără prea mult efort.

PEȘTII evoluează pe plan amoros. Pot cunoaște o persoană care să le placă mult, pot face o declarație de iubire sau să primească diferite complimente care să le producă mare plăcere. Sau toate acestea la un loc.

Sursa: clubmistic.ro