HAOS IN TORINO PENTRU O PRESUPUSA ALARMA CU BOMBA

Panică în Piaţa ”San Carlo”, acolo unde peste 40.000 de suporteri Juventus au urmărit partida cu Real Madrid, scor 1-4. Mii de fani au încercat să părăsească piaţa după ce, din cîte se pare, un individ a aruncat un obiect în mulţime şi a strigat că e bombă.

De asemenea, mai există o variantă: o scară de acces la o parcare subterană s-a rupt sub presiunea mulțimii, iar în urma zgomotului făcut de prăbușirea acesteia mulţi au crezut că este vorba despre o bombă.

Zecile de mii de suporteri se adunaseră şi au urmărit partida pe un ecran gigant. În urma busculadei create, oamenii s-au călcat în picioare și peste 600 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Juventus a încurcat unele calcule şi a reuşit să ajungă în finala Ligii Campionilor. O adevărată sărbătoare pentru fanii echipei din Torino. Cei care nu şi-au putut permite să meargă la Cardiff au ales să vadă meciul în Piaţa ”San Carlo”. Acolo s-au strîns cîteva mii de suporteri şi atmosfera a fost comparabilă cu cea de pe marile stadioane.

Punctul culminant a fost super golul prin care Mandzukic a reuşit să egaleze. În acel moment, a fost o explozie de bucurie, iar fanii au început să cînte şi să aprindă torţe.

Sursa: romaniansoccer.ro