GUVERNUL SANDU A INTRAT IN SEDIUL EXECUTIVULUI

Membrii cabinetului de miniștri Maia Sandu a u fost lăsați să-și țină ședința în incinta Executivului. Andrei Năstase a spus că chiar au fost invitați să intre împreună intrarea centrală. Presa însă a fost oprită la intrare.

În cadrul unui scurt dialog cu jurnaliștii, vicepremierul Andrei Năstase a fost întrebat unde se află liderul Partidului democrat, Vladimir Plahotniuc. Năsatase a spus că Plahotniuc este plecat din țară, dar că nu știe unde.

Amintim că în această noapte, PDM a confirmat printr-un comunicat că Plahotniuc a plecat din țară, dar a și lansat mai multe acuzații la adresa presei.

”În legătura cu speculaţiile apărute în presă despre aşa-zisa dispariţie a liderului PDM, precizăm că domnul Vlad Plahotniuc a plecat pentru cîteva zile din ţară, la familia sa. Facem apel, pe această cale, să fie evitate speculaţiile şi informaţiile neverificate. Recent, cetăţenii au fost intoxicaţi cu o campanie de manipulare asemănătoare, cînd au fost publicate informaţii false despre starea sănătăţii sale. Este regretabil că se operează cu astfel de ştiri false, care induc în eroare opinia publică”, menționează formațiunea în comunicat.

Sursa: sputnik.md