Gerard Depardieu, acuzat de viol si agresiune sexuala

Actorul francez Gerard Depardieu a fost acuzat de viol și agresiune sexuală de către o actriță, spun surse judiciare. El neagă afirmațiile “absolut”, potrivit declarațiilor avocatului său acordate agenției de știri AFP, potrivit BBC. Acuzațiile împotriva actorului în vîrstă de 69 de ani au fost făcute oficial Poliției de către o actriță franceză în vîrstă de 22 de ani.

Depardieu este unul dintre cei mai cunoscuți actori ai Franței și a jucat în filme precum ”Cyrano de Bergerac” și ”Jean de Florette”.

Infracțiunile presupuse ar fi avut loc luna aceasta într-una din reședințele lui Depardieu din Paris. Actrița se cunoștea cu actorul de dinainte ca abuzurile sexuale să fi avut loc.

Avocatul lui Depardieu, Hervé Temime, a declarat că este convins că clientul său va fi exonerat de orice vină pînă la sfîrșitul investigației. “Am avut o lungă întîlnire cu Gérard Depardieu și sunt absolut convins că nevinovăția lui va fi stabilită”, a declarat el pentru Radio France. Actorul, a spus el, a fost “zdruncinat” de acuzațiile care i-au fost aduse.