Furculita ca Arma Mortala 007

Pe data de 1 Martie, cînd deja se crăcănase ora 4:00 de dimineaţă şi lumina zilei încă era departe pînă şi de ochii somnambulilor, un june de 26 de ani a fost trezit şi atacat de 4 indivizi flămînzi care nu aveau somn şi erau puşi pe rele. Deşi n-am reuşit să aflăm unde anume s-a întîmplat această tărăşenie, am fost surprinşi de felul în care a fost conceput atacul. Deja parcă e normal să te trezeşti atacat în propria locuinţă de nişte bandiţi înarmaţi „omeneşte” cu bîte, pistoale săbii ori cuţite, dar parcă te umflă rîsul şi-ţi vine să le dai toţi banii din casă cînd vezi că fioroşii hoţi te atacă şi te rănesc rău de tot cu o… furculiţă!

Da, aţi citit bine – cu o furculiţă! Vă daţi seama că inşii ăştia erau înfometaţi rău de tot, că au dat buluc peste bietul băiat crezînd că are un frigider care geme de mîncare? Se pare însă că au fost prost informaţi şi că, în realitatea, amărîtul de june atacat era la fel de înfometat ca şi ei. Numai aşa se explică de ce l-au tăbăcit cu pumnii şi cu picioarele, de ciudă, iar mai apoi au înfipt în el furculiţa ca într-un cotlet de porc. Poliţia nu suflă o vorbă, nu spune nimic dacă au şi gustat din el, din care parte a corpului – din pulpe, piept, braţe, tors, spate ori fudulii.

Aflăm însă că, probabil din „furie justificată”, flămînzii atacatori i-au confiscat telefonul mobil. Vă daţi seama cît de amărăştean era acest biet tînăr dacă aceşti mafioţi inediţi n-au găsit nimic mai de preţ în casa lui decît un telefon mobil?

Faptul că fioroşii bandiţi l-au atacat cu furculiţa ar fi, să zicem, de înţeles, la fel şi dacă au gustat un pic din el, dar e, totuşi, de neiertat că l-au mai şi tăbăcit cu pumnii şi cu picioarele! (Mafoame Bucătarul)