DEZVĂLUIREA VATICANULUI SCHIMBĂ CREŞTINISMUL!

Cine sînt salvatorii omenirii

Dacă pentru o perioadă de timp îndelungată religia a refuzat cu vehemenţă recunoaşterea formelor de viaţă extraterestre, odată cu venirea noului papă lucrurile tind să ia o întorsătură fantastică. În luna Martie, Vaticanul a sponsorizat o conferinţă unde s-au reunit cei mai importanţi astrobiologi din lume.

Tema dezbaterilor a fost viaţa extraterestră, care în următorii 20 de ani va fi descoperită. Întrebarea care stă pe buzele tuturor se referă la interesele pe care le are Vaticanul în implementarea în rîndul credincioşilor a ideii de viaţă extraterestră şi fraţi extratereştri. Dacă pentru o perioadă de timp îndelungată religia a refuzat cu vehemenţă recunoaşterea formelor de viaţă extraterestre, odată cu venirea noului papă lucrurile tind să ia o întorsătură fantastică, scrie efemeride.ro.

José Gabriel Funes, actualul director al Observatorului din Vatican a declarat fără cea mai mică reţinere că religia nu vede nici un conflict între a crede în Dumnezeu şi existenţa vieţii extraterestre. Preotul a susţinut în cadrul conferinţei că “aşa cum există o multitudine de creaturi pe Terra, aşa este posibil ca Universul să fie împînzit cu numeroase forme de viaţă, unele mult mai inteligente decît noi”.

În viitorul apropiat oamenii ar trebuie să se pregătească pentru a-i cunoaşte pe fraţii noştri extratereştri. Acest lucru ţine de libertatea creaţiei şi Dumnezeu este cert că a realizat diverse forme de viaţă pe mai multe planete din Univers.

Un alt reprezentant al Vaticanului, preotul Guy Consolmagno a sugerat că extratereştri există şi că ei sînt de fapt salvatorii omenirii.

Atunci cînd vor ajunge oficial pe Terra, lucrurile se vor schimba dramatic şi societatea va suferi modificări majore cu privire la perspectiva asupra vieţii, dar şi a lui Dumnezeu.

Aceste puncte de vedere sînt de-a dreptul şocante pentru că gurile rele sugerează că Vaticanul cunoaşte mai multe lucruri despre viaţa extraterestră, cît şi despre creaţie, dar din motive lesne de înţeles le-a ascuns pînă în prezent. Odată cu începerea unei noi ere, aceste informaţii trebuie făcute publice pentru pregătirea opiniei publice pentru momentul în care adevărul va fi scos la iveală. Acest adevăr poate fi unul straniu pentru că poate zdruncina religia existentă, dar şi ideea globală de Dumnezeu.

Sursa: Obiectiv.info