Despre isteria conspirationistilor privind pandemia

O replică lucidă care circulă pe rețelele socială, postată și semnată de Camelia Bădulescu pe pagina sa de Facebook

După luni întregi în care sunt nevoită să consum toate teoriile idioate și conspiraționiste despre virus și vaccinul ucigaș, nervișorii mei au cam început să dea rateuri. Băi, fraților, deștepții neamului care nu știți să folosiți cratima, dar sunteți epidemiologi, doctori ATI și cercetători gradul I, lucrurile stau cam așa:

Dacă voia cineva să vă ucidă în masă, să se lipsească în sictir de banii voștri împrumutați la Provident și CAR ca să consumați tot ce vinde oculta mondială (de la telefoane smart la televizoare cu diagonală mare, de la suc cu acid la pamperși și coaste semipreparate) NU se sinchisea nimeni să creeze întîi un virus și, un an mai tîrziu, patru-cinci vaccinuri.

Vă punea, mah, ceva în Paracetamol, în Coca Cola sau în pasta de dinți și scăpa, într-o săptamînă, de jumătate din populația planetei fără cheltuială și bătaie de cap! Mai puțin de aia din România, dacă mergeau pe varianta cu pasta de dinți!

Cum puteți voi să vă imaginați ca oculta asta e atît de proastă?! Adică, întîi a făcut, cheltuind miliarde de euro, un virus. Dar pe ăsta nu l-a făcut să vă omoare de tot. Nuuuu, asta a fost doar un fel de preludiu. L-a făcut doar să vă chinuiască nițel și să vadă cum vă stă cu masca! A stat, așa..., un an, oculta, ca proasta, să vă prindeți voi ca e ocultă, să protestați împotriva genocidului și să apuce și Șoșoacă să iasă senator, după care a mai cheltuit cîteva sute de miliarde de euro să facă mai multe vaccinuri ucigașe! Pe diferite culori!

Abia astea erau actul sexual în sine! Cu astea se ucidea pe bune! Dar noroc că voi v-ați prins și acuma!!! Băăăăi, un praf magic în Paracetamol și o mierleați, toți fără mască și fără proteste! Eu înțeleg că vă credeți atît de importanți, de deștepți și nemuritori în economia mondială a lucrurilor, că v-ați uitat la multe filme și v-ați imaginat pe post de Rambo care salvează planeta demontînd comploturi subterane, dar - dacă vă treziți pentru un moment din beția importanței voastre - puteți încerca să introduceți în mințile alea odihnite măcar cîteva idei de bază:

1. Nimeni nu ucide consumatorii produselor din care face bani. Nuuuu, îi ține în viață și dependenți, că de la ei vin banii!

2. Oculta e deșteaptă. Oculta nu cheltuiește bani și nu consumă timp să facă virusuri și vaccinuri ca să ucidă populația. O ucide mai ușor, mai repede și mai ieftin, fără tam-tam, în două nopți, dacă își pune mintea. De exemplu, de vreme bună, o face prin limitarea accesului la educație.

3. Virusuri au existat de cînd lumea. Au ucis, sistematic, milioane de oameni. Ăsta e unul dintre ele, indiferent dacă are o geneză naturală sau a scăpat din laborator și a luat-o razna, pe cîmpii...

4. Vaccinurile au eradicat, de-a lungul timpului, sute de boli care ucideau în masă. Ele și-au făcut treaba în ciuda gloatelor de idioți aferente fiecărei generații care credeau că sunt invenția Diavolului, că își trag etimologia din cuvantul "vacă" și îți vor genera coarne, că îți lasă fetițele sterile (vezi cazul vaccinului anti HPV) și, mai nou, că te cipează pentru că tu ești foarte important și vrea Bill să știe ce mănînci, cînd ai concediu la bulgari și cînd te uiți pe redtube! Din fericire, și acest vaccin își va face treaba, în ciuda prostiei voastre!

5. Scoateți-vă capul de unde îl aveți înfipt, păstrați-vă opțiunea (pentru că nu vă vaccinează nimeni cu forța) și spălați-vă des pe dinți! (Camelia Bădulescu)