CONCURSUL DE FOTOGRAFIE „MOLDOVA. SHARE IT!”

Elevii din Republica Moldova pot participa la concursul de fotografie „Moldova. Share it!”, care este lansat de Institutul Polonez din Bucureşti.

Concursul este organizat în cadrul unui proiect mai amplu desfăşurat de Institutul Polonez în R. Moldova şi care promovează ideile Parteneriatului Estic de identitate şi integrare. Fotografiile cîştigătoare vor fi publicate sub formă de cărţi poştale, care vor fi trimise către tinerii din Uniunea Europeană.

Potrivit unui comunicat al Institutului Polonez din Bucureşti, la concurs pot participa elevi ai liceelor, şcolilor de cultură generală, şcolilor profesionale şi colegiilor din Republica Moldova, precum şi cetăţeni ai R. Moldova care urmează cursurile unor şcoli postgimnaziale din alte ţări. Participanţii pot trimite o singură poză care să înfăţişeze un monument istoric, un peisaj, obiectiv sau orice consideră ei că merită arătat tinerilor din străinătate şi care să reprezinte Moldova.

Lucrările por fi trimise la adresa de e-mail bucuresti@instytutpolski.org pînă la 22 septembrie 2013. Dintre pozele primite juriul va alege cele mai bune trei fotografii. Autorii lor vor primi premii – cărţi şi albume cu muzică.

În toamnă, Institutul Polonez din Bucureşti va organiza în Republica Moldova o serie de evenimente legate de Parteneriatul Estic.

Moldpres