BOGDAN TIRDEA: IATA DE CE SANDU L-A DISTRUS PE NASTASE!

Astăzi, vicepreședintele platformei DA, Alexandru Slusari, a acuzat-o pe Maia Sandu că a jucat împreună cu Plahotniuc. Cică dvs., Maia Grigorievna, în ianuarie 2015, ați votat pentru Adrian Candu în calitate de președinte al Parlamentului. Apoi, Candu și Plahotniuc au votat pentru Guvernul Gaburici, din care făceați parte. Apoi, din cauza dvs., în noiembrie 2019, ne-am trezit în opoziție. Dvs. ați fost cea care a înaintat această lege stupidă cu privire la Procuratura Generală, iar Curtea Constituțională a declarat-o neconstituțională.

Mai pe scurt, i-ați dat puterea lui Plahotniuc, iar astăzi, lui Dodon. Ați jucat împreună cu Plahotniuc și Candu în 2015, de ce nu doriți să jucați și acum? Haideți, împreună cu Candu, să-i demitem pe Chicu și Dodon și să instituim Guvernul PPDA!

La platforma DA s-a început dependența față de politică. Vor să fie la putere cu orice preț. Chiar și cu prețul propriilor lor principii. La urma urmei, PPDA a fost creată ca o forță care vizează lupta împotriva lui Plahotniuc și a oligarhilor. Acum, ei solicită Maiei Sanda să facă compromisuri cu oligarhii. De aceea, Sandu l-a distrus pe Năstase. Este vicleană, chibzuită, prudentă. Și încă ceva. Năstase a început să sîngereze. Se teme de alegerile anticipate. Ca și Candu cu Șor. Și Sandu simte. Și cu cît Năstase este mai isteric cu privire la noul Guvern, cu atît mai mult o convinge pe Sandu că el trebuie distrus.