ZODII CU NOROC IESIT DIN COMUN

Unele semne zodiacale au parte de un noroc ieșit din comun.

Leu

Aventura este cuvîntul care îl definește cel mai bine pe nativul Leu. Iubește luxul și bogăția și îi place să se bucure de fiecare clipă așa cum poate mai bine. Visează chiar să ducă o viață ca în filme, motiv pentru care și trăiește totul cu o intensitate uriașă. Norocul îi surîde la tot pasul și nu îi lipsește nimic. Nu e pentru nimeni de mirare cînd află că Leul a devenit moștenitorul unei averi uriașe de la vreo mătușă de care habar nu avea. Sau că i-au ieșit la loto cele șase numere norocoase.

Scorpion

Nimic nu îi lipsește Scorpionului ca să ajungă celebru încă de foarte tînăr. Are succes pe linie în tot ceea ce întreprinde, inclusiv în dragoste. Șansa îi surîde mereu și în plan financiar. El beneficiază în general de pe urma banilor altora, astfel că nu e exclus să între în posesia unei moșteniri. E foarte inteligent și nu e de mirare că reușește să își construiască o viață ca la Hollywood, fără un scenariu scris anterior.

Vărsător

Vărsătorul va fi invidiat pentru cuplul pe care reușește să îl facă. Își va construi o căsuță la țară, unde va trăi alături de persoana iubita în liniște și armonie. Va fi, însă, mereu înconjurat de prieteni, căci Vărsătorul va fi amfitrionul unor petreceri de pomină chiar și atunci cînd pentru alții vîrsta pare un impediment pentru distracție.

Sursa: dcnews.ro