ZODII CARE STIU CIND TREBUIE SA PUNA PUNCT UNEI RELATII

Unele semne zodiacale sînt persoane speciale care își dau seama intuitiv dacă o relație e pe sfîrșite și cînd este timpul să se despartă.

Să te desparți de cineva este un lucru dificil, dar anumite semne zodiacale o pot face cu o mai mare ușurință decît altele, deoarece acestea chiar conștientizează că a sosit momentul ca relația să se încheie.
Să închei o relație în care nu te mai regăsești este cel mai bun lucru pe care îl poți face pe termen lung. Este important să mergi mereu înainte în viață. Nu poți sta într-un loc doar pentru că te-ai obișnuit și îți este mai confortabil. Acest lucru nu aduce decît suferință în cele din urmă. 

 

BERBEC
Fiind temperamental și foarte încrezător în el însuși, Berbecul e prea hotărît și entuziast de viață și obiectivele lui pentru a lăsa pe cineva să-i stea în cale. Spre exemplu, există momente în care relația în sine pare a fi un obstacol și știe foarte clar că acest lucru nu este benefic pentru viitorul lui. Berbecul trebuie să fie primul în tot ce face. Așadar, de obicei, el e cel care părăsește pe cineva sau iese dintr-o relație care, pur și simplu, nu funcționează. Decît să piardă timpul, își ia catrafusele și pleacă!

 

LEU
Pentru că îi place un pic drama, Leul va fi, cel mai probabil, primul care va spune: "S-a terminat". Leul nu va tolera niciodată să nu fie tratat corect. Dacă nu e tratat așa cum crede că merită, Leul dispare. Nu e nevoie de vreun studiu de caz pentru a-și da seama cînd o relație este nesănătoasă. Cu toate acestea, ar putea să își pună la îndoială instinctele atunci cînd începe să se gîndească la despărțire, dar din respect pentru sine, își va asculta instinctul și va face ceea ce trebuie făcut. Cel mai probabil nu își va aborda dur partenerul atunci cînd îi va da vestea cea mare, însă cu siguranță el va fi cel care inițiază despărțirea.

 

FECIOARĂ
Acordînd întotdeauna atenție celor mai mici detalii, înseamnă că va observa imediat toate micile nereguli din relația sa. Este ușor pentru ea să vadă indiciile verbale și non-verbale ale partenerului, așa că atunci cînd intuiția începe să-i semnaleze că relația e pe sfîrșite, își ascultă vocea interioară. Înainte de a se despărți, va analiza cu atenție dacă ar putea trăi sau nu într-un astfel de cuplu. Dacă ajunge la concluzia că nu o va putea face, va fi prima care va adopta o abordare practică și va încheia relația înainte de a fi prea tîrziu.

 

SĂGETĂTOR

Săgetătorul e atît de concentrat pe obiectivele sale de viață încît e capabil să înlăture din viața lui orice persoană care i-ar putea sta în cale. Și aici ne referim și la partenera(ul) de viață. Asta nu înseamnă că e rece și că nu îi pasă, de fapt, este exact invers. Nu vrea să facă pe nimeni să sufere pentru că el are alte interese. Nu vrea să facă pe nimeni să-și piardă timpul cu el. Se va despărți de tine cu promisiunea că veți rămîne prieteni, însă acest lucru este puțin probabil să se întîmple. Curiozitatea lui înnăscută îl va determina să se implice într-o nouă relație destul de repede, făcînd dificilă menținerea unei prietenii cu oricare dintre fostele lui. 

 

VĂRSĂTOR
Ca Vărsător, îi este destul de greu să facă compromisuri sau să se oprească la o singură persoană. Așadar, atunci cînd lucrurile devin prea serioase și simte că trebuie să aleagă între libertate sau dragoste, va lua decizia de a se despărți. El știe că, dacă nu va fi înțeles, pe termen lung va aduce suferință amîndurora. În loc să aștepte să se întîmple asta, va alege să pună punct relației.  

Sursa: eva.ro