ZODII CARE SINT PARTENERII DE VIATA PERFECTI

Partenerul perfect există? Da, şi este născut în una dintre aceste trei zodii, considerate a fi cele mai iubitoare, protectoare şi romantice. Horoscopul arată că bărbatul Fecioară este greu de cucerit, însă odată ce l-ai impresionat va face orice îi stă în putinţă pentru tine.  

 

TAUR

Nativii aceste zodii sînt de părere că fiecare om iubeşte o singură dată în viaţă. Se îndrăgostesc greu, dar cînd o fac, este pentru totdeauna. Sînt persoane calde, capabile de sacrificiu pentru persoana iubită. Au o intuiţie extraordinară şi nu prea greşesc atunci cînd se decid să îşi împartă viaţa cu cineva. Pentru că ştiu că au alături o persoană care merită respectul şi iubirea lor, sînt capabili să mute munţii din loc pentru fericirea celuilalt.

 

RAC

O altă zodie care ar da totul pentru familie este Racul. Nu se ataşează uşor, dar cînd o face, nu îşi mai vede viaţa fără persoana de lîngă. Spre deosebire de Taur, care face alegeri folosindu-se şi de raţiune, Racul este ceva mai impulsiv, iar cînd se îndrăgosteşte, nu mai vede defectele jumătăţii sale. În aceste condiţii, poate fi foarte uşor manipulat de celălalt şi se sacrifică, deseori, fără să se gîndească la consecinţe. Nativul Rac este capabil să mute munţii pentru tine, dar cînd îşi dă seama că nu ai meritat, intră într-o lungă suferinţă şi caută răzbunare. 

 

FECIOARĂ

Nativul acestei zodii este raţional şi nu este deloc uşor de cucerit. Nu îşi pierde cumpătul şi nu se lasă dus de val, oricît farmec ar avea jumătatea sa. Totuşi, pune mare preţ pe oamenii corecţi şi inteligenţi, iar dacă găseşte asta la tine, i-ai cîştigat respectul pentru toată viaţa. Nu vrea nimic de la tine, te va plăcea doar pentru aceste calităţi. Pentru că este greu să impresionezi o Fecioară, atunci cînd reuşeşti, va face orice pentru tine.

Sursa: click.ro