ZODII CARE SE SIMT BINE IN IZOLARE

Fiecare dintre noi avem nevoie de momente de singurătate și izolare. Dar cînd izolarea este forțată, este mai greu de suportat. Cu toate acestea, există cîteva zodii care se împacă bine cu distanțarea socială, ba chiar se simt bine în izolare.

 

Scorpionul, amator de liniște și singurătate

Zodia Scorpionului este, poate, cea mai retrasă dintre toate. Este o zodie cu o viață interioară intensă, care își reprimă emoțiile, gîndurile și trăirile de moment doar pentru a nu le arăta celorlalți ceea ce simte cu adevărat. De multe ori, Scorpionii preferă să fie singuri, decît lîngă oameni gălăgioși și activi. Ei se simt bine în izolare și s-au adaptat cel mai repede la situația impusă de epidemie.  

 

Peștii fac orice să se protejeze

Primii care au renunțat cel mai ușor la viața lor socială și la contactul cu prietenii au fost Peștii. Ei s-au adaptat foarte ușor situației și nu suferă dacă nu se întîlnesc cu colegii sau cu amicii, atîta vreme cît au familia lîngă ei. Mai greu este de Peștii singuri, care nu au pe nimeni, dar care pot oricînd găsi pe cineva să le țină de urît pe rețelele de socializare.

 

Racii se simt bine în izolare

Familiști și sufletiști, Racii sînt totuși foarte sensibili și au nevoie foarte des de momentele lor de liniște, departe chiar și de membrii familiei. Cu atît mai puțin au nevoie de societate! Așa că s-au împăcat ușor cu situația și se simt bine în izolare, atîta vreme cît au bani și confortul cu care sînt obișnuiți.

 

Fecioarele, obsedate de sănătate!

Zodia Fecioarei este cea mai circumspectă cînd vine vorba de probleme de sănătate atît de grave. Epidemia de coronavirus este cel mai mare coșmar pentru Fecioarele care oricum toată ziua spală, dezinfectează și igienizează casa. Acum au motive în plus să se ferească de toată lumea și să trăiască în universul lor ordonat și curat.

Sursa: libertatea.ro