ZODIA TA ITI ARATA CUM SA TII DIETA!

Varza îi slăbeşte repede pe Raci

Racii caută mult timp o dietă potrivită stilului lor de viaţă, pentru că sînt buni bucătari şi preferă mîncărurile savuroase. Orice dietă ar adopta, ea trebuie să fie bogată în reţete diverse, să conţină şi carne dar şi dulciuri. Le plac mult preparatele la cuptor cu sosuri şi carnea, dar trebuie să consume legume albe şi verzi, care îi ajută să slăbească repede precum varza, dovleceii şi guliile.

Carnea albă este excelentă pentru Lei

Leii sînt atraşi de diete şi fac multă mişcare fizică pentru a scăpa de kilogramele în plus. Ar încerca orice să slăbească şi, uneori, îşi pun sănătatea în pericol. Singurele diete pe care nu le pot respecta sînt cele prea sărace în calorii. Indiferent de dietă, au nevoie de carne, dar este bine să aleagă peşte sau carne de curcan. Măslinele, vinetele, roşiile şi fructele de mare sînt cele mai indicate.

Cartofii ajută Fecioarele să lupte cu foamea  

Fecioarele nu sînt niciodată mulţumite de cum arată. Aleg diete severe, se înfometează să slăbească repede şi apoi dau iama în frigider. Cele mai bune diete pentru ele sînt cele disociate, în care cantităţile sînt măsurate cu grijă. Alimentele cele mai bune sînt legumele crude, pastele făinoase, brînza sau carnea de vită fiartă. Cartofii sînt buni preparaţi în toate modurile, dar nu prăjiţi.

(continuarea în numărul următor)