ZODIA TA ITI ARATA CUM SA TII DIETA!

Zodiile ne dezvăluie cele mai importante momente din viaţă, dar ne arată şi cum să mîncăm sănătos. Ţine cont de elementele nutritive de care ai nevoie, ca să ai o siluetă frumoasă, în funcţie de zodia în care te-ai născut.

Berbecii se împacă bine cu cerealele

Berbecii încep cu entuziasm multe diete dar, dacă nu obţin rezultate imediate, se descurajează. Nici exerciţiile fizice nu îi atrag. Însă sînt foarte atenţi cu sănătatea lor şi caută alimentele cele mai bune. Cînd vor să slăbească, trebuie să consume numai fructe, cereale, alimente bogate în fibre sau mai condimentate, să uite de foame.

Prăjelile sînt duşmanii Taurilor

Taurii sînt meticuloşi, iar dietele bine organizate se potrivesc felului lor de a fi. Singura condiţie: să conţină reţete delicioase. Deoarece le plac mîncărurile grase şi detestă mişcarea, dieta lor trebuie să se bazeze pe alimente proaspete. Trebuie să renunţe la sosuri şi la prăjeli. Este indicat să consume carne de vită slabă, salate din legume şi fructe roşii.

Carnea trebuie să lipsească de pe masa Gemenilor

Gemenii sînt norocoşi pentru că au un metabolism rapid şi dietele pe bază de legume îşi fac repede efectul. Dar se plictisesc repede şi combină salatele cu fripturi, mîncăruri grase şi multe dulciuri. Ca să ajungă la siluete de invidiat, este de ajuns să renunţe la preparatele din carne, să mănînce mai multe lactate şi mîncăruri pe bază de fasole sau mazăre.

(continuarea în numărul următor)