TREI ZODII CARE VOR AVEA MEREU RELATII DIFICILE CU SCORPIONUL

Dintre toate zodiile, Scorpionul dezvoltă cele mai puține relații compatibile în dragoste cu alte semne astrale, și anume numai cu două. Peștii și Capricornul par să fie zodiile care pot da naștere la o pasiune și o iubire intensă în inima Scorpionului. Dar sînt și zodii care vor avea relații dificile cu Scorpionul, dacă încearcă să se apropie de el.

 

Gemenii, prea detașați pentru Scorpioni

Nativii Gemeni pot fi atrași de pasiunea și aerul misterios al Scorpionului, dar atracția va fi una superficială. În realitate, cele două zodii nu pot comunica dincolo de subiectele frivole și superficiale de zi cu zi. Între ei nu va fi niciodată o conexiune profundă și o iubire sinceră. Scorpionul va fi dezamăgit de atitudinea relaxată a Gemenilor care nu se implică în relații cu intensitatea cu care o face el.

 

Balanțele, prea puține lucruri comune cu Scorpionii

O altă zodie de Aer, ca și Gemenii, care va avea relații dificile cu Scorpionul, dacă vrea mai mult decît o simplă legătură amicală. Nivelul de comunicare dintre Scorpion și Balanţă este de 50%, dacă sînt simpli colegi sau amici. Dacă lucrurile se complică și apare o atracție între ei, relația nu va rezista multă vreme pentru că nu au prea multe lucruri în comun.

 

Săgetătorii, mereu relații dificile cu Scorpionul

Ca și Gemenii, Săgătătorii sînt detașați, relaxați, uneori superficiali, au cu totul alte interese în viață și nu se implică profund în relații de lungă durată. Nivelul de compatibilitate dintre cele două zodii este scăzut pe toate planurile. Nu pot fi nici amici, nici colegi buni, nici amanți, nici parteneri de viață. O relație între Scorpion și Săgetător nu poate rezista mai mult de cîteva luni, chiar dacă ambele sînt zodii au sentimente intense, dar cu totul alte așteptări au de la partenerii lor.  

După: libertatea.ro