TREI ZODII CARE SE VOR MATURIZA IN 2019

Pentru trei zodii, 2019 va fi anul maturizării depline. Nesiguranța și deciziile luate sub impulsul momentului vor fi înlocuite de înțelegere, calm și, poate cel mai important, răbdare.

Nu va fi un proces ușor, însă această transformare este necesară pentru a trece în următoarea etapă a vieții.

Rac

Racii nu prea vor să se maturizeze, prin definiție, însă în 2019 nu vor mai avea încotro. Problemele ce vor apărea în relația de cuplu și în familie vor necesita decizii înțelepte, luate cu gîndul la viitor și nu pentru interesul de moment. De altfel, nativii din această zodie sînt conștienți că a sosit timpul pentru a acționa cu maturitate, iar acest lucru le va ușura misiunea. Cei care își imaginează, însă, că procesul va fi lin și lipsit de dificultăți va avea parte de dezamăgiri. Maturizarea presupune sacrificiu și o transformare ce, la început, pare foarte dureroasă.

Vărsător

Ar prefera să fugă în lume decît să-și asume responsabilitatea, în multe situații, însă Vărsătorii vor fi nevoiți să ia taurul de coarne în 2019. Deciziile luate pînă acum trebuie asumate, la fel ca și greșelile făcute de-a lungul timpului. Odată deciși să-și schimbe  modul de a privi viața, nativii din Vărsător ar putea descoperi că atît familia, cît și prietenii, așteptau de mult acest moment. A fi copil, după o anumită vîrstă, nu mai este deloc amuzant și poate avea chiar consecințe grave. Va fi greu, dar nu imposibil. Important e ca nativii din această zodie să fie dispuși să renunțe la iluzii.

Pești

Peștii vor fi nevoiți să iasă din lumea lor imaginară și să confrunte realitatea cu bunele și cu relele ei. Nu este totul ca-n povești, după cum probabil au aflat deja, iar a ignora problemele nu mai poate fi o soluție. Însă asta nu înseamnă că trebuie să renunțe la bunătatea și eleganța ce îi caracterizează, ci să folosească aceste calități într-un mod înțelept, cu gîndul la viitor, nu la evitarea conflictelor. Unele lucruri trebuie făcute la momentul potrivit, chiar dacă doare, iar unii ar putea fi nemulțumiți. De fapt, aici e secretul: nativii din zodia Pești nu trebuie să mai mulțumească pe toată lumea, ci să își vadă de propriul interes.

Sursa: observator.tv