TREI ZODII CARE NU STIU SA MINTA. SINCERITATEA E SFINTA PENTRU ELE

Aceste trei zodii nu pot minţi. Fie pentru că urăsc persoanele nesincere şi care evită faptele concrete, fie pentru că pur şi simplu nu se pricep şi deseori se dau singuri de gol. 

Dacă poţi avea încredere în cineva, ei bine în aceşti nativi poţi să-ţi pui toate bazele, pentru că orice ar fi ei vor fi capabili să te trateze cu respect şi cu multă sinceritate. Îţi vor spune în faţă adevărul şi nu te vor lăsa cufundat în minciuni temporare, ştiind că îţi vor provoca ulterior mai mult rău. 

Scorpionul se fofilează prea mult atunci cînd are ceva de ascuns, ba unor nativi li se poate subţia şi vocea cînd sînt conştienţi că urmează să spună o mare minciună. Ticurile lor verbale sînt cele care îi dau de gol, astfel că preferă să evite un moment stînjenitor şi să lase adevărul, oricît de urît ar fi el, să ajungă la cei din jur. Se întîmplă uneori să spună mici neadevăruri, dar pentru asta, îşi exersează în prealabil discursul, pentru a se asigura că sînt plauzibili şi nu lasă urmă de interpretare. În final însă, orice plan de acest fel oricum le eşuează.

Capricornii sînt extrem de cinstiţi şi sînt de părere că vor primi întotdeauna acelaşi tratament pe care şi ei îl oferă. Dacă au spus o minciună, se vor frămînta continuu, fiind siguri că totul va ieşi la iveală şi vor avea de suferit, motiv pentru care preferă să îşi recunoască fapta şi să îşi ceară iertare. În general însă, preferă să îţi spună în faţă adevărul, oricît de dureros ar fi, pentru că înţeleg cît de mult contează sinceritatea în faţa unei minciuni dulci, dar temporare.

Vărsătorii nu suportă minciuna, nu suportă oamenii nesinceri şi fac tot ce este posibil să îi îndepărteze din viaţa lor. Din acest motiv, nici ei nu adoptă o astfel de atitudine şi oricît le-ar fi de greu, îţi vor spune mereu în faţă crudul adevăr şi îţi vor sta alături sau îţi vor recunoaşte greşelile, sperînd la iertare, dar nu vor arunca vina lor asupra altor persoane, pentru a scăpa ei basma curată. Dacă ar face acest lucru, categoric nu s-ar mai simţi bine în pielea lor şi vor avea remuşcări.

Sursa: observator.tv