TREI ZODII CARE ISI VOR INDEPLINI DORINTELE IN LUNA DECEMBRIE

Vor avea noroc şi-n dragoste şi de bani

Sfîrşitul anului 2019 va aduce împlinirea celor mai arzătoare dorinţe pentru trei zodii. Fie că îţi vor îndeplini dorinţa în ceea ce priveşte relaţia de cuplu, fie că vor cîştiga bani din plin, aceşti nativi vor avea noroc.

Taur
Răbdarea şi calmul ce caracterizează nativii din zodia Taur vor fi răsplătite de destin, în cele din urmă. Toate se întîmplă la timpul lor, vor descoperi aceştia, chiar dacă în unele momente sînt cuprinşi de tristeţe şi o senzaţie copleşitoare de nostalgie. Surprizele vor fi, cu precădere, în dragoste, acolo unde Cupidon pare că şi-a făcut planuri speciale pentru Tauri. Va fi cu totul altceva decît îşi imaginează, dar numaidecît plin de romantism şi semnificaţie. Pentru prima oară, cei din zodia Taur vor avea senzaţia că, atunci cînd lucrurile se potrivesc, viaţa decurge uşor şi senin, fără probleme inutile şi fără senzaţia de sfîrşit iminent. Doar să deschidă bine ochii.

Scorpion
Este rost de iubire şi pentru nativii din Scorpion, una plină de mister şi priviri cu subînţeles - ceva apropiat de acele suflete-pereche ce par a se cunoaşte de o viaţă, deşi nu încetează a descoperi lucruri noi despre ele în fiecare clipă. Cu toate că asemenea relaţii par desprinse din filme, adevărul este că jumătatea Scorpionilor e mai aproape ca niciodată. De cele mai multe ori, chiar sub ochii lor. Le este greu să o vadă, însă, în toată agitaţia şi stresul de zi cu zi. Magia Sărbătorilor ar putea spulbera perdeaua de fum, lîsînd loc unor clipe ce vor scrie istorie. Dorinţele chiar devin realitate, atunci cînd le urmăreşti în fiecare zi, cu pasiune şi dedicare.

Peşti
Peştii care stau cu ochii la puşculiţă ar putea avea parte de o surpriză frumoasă pe final de an. O mică afacere cu un prieten, o datorie mai veche sau o ofertă ce părea a fi imposibilă în urmă cu puţin timp le va da un avînt extraordinar pentru noul an şi speranţa că, în sfîrşit, lucrurile vor intra pe un făgaş bun. Este un moment în care promisiunile se împlinesc, iar toate eforturile din trecut par a fi răsplătite la adevărata lor valoare. Cei care sînt destul de norocoşi încît să prindă o ocazie unică pe plan profesional să nu ezite nicio clipă. Cel mai mare regret e regretul de a nu fi făcut nimic. Nu trebuie să aştepţi condiţii ideale, pentru că nu le vei avea niciodată.

Sursa: observator.tv