TREI MINORI SI UN ADOLESCENT AU FOST RETINUTI PENTRU FURT

Au profitat de carantină și au furat două televizoare dintr-un local închis, în perioada stării de urgență. Este vorba despre trei minori și un adolescent, care acum ar putea ajunge în închisoare.

Furtul a avut loc pe data de patru mai, într-un local de pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al capitalei. Proprietarul a sunat la poliție, declarînd că din localul său au dispărut două televizoare care erau instalate pe perete, în valoare de 15.000 de lei.

La scurt timp, forțele de ordine au dat de urmele suspecților. Este vorba despre patru băieți cu vîrstele cuprinse între 13 și 18 ani, originari din raioanele Cahul, Cantemir, Glodeni și Ialoveni. Aceștia au fost duși la poliție pentru audieri. Toți au recunoscut vina.

Mai mult, ei le-au arătat polițiștilor și locul unde au ascuns bunurile, pentru ca ulterior să le vîndă. Cei partu suspecți, care au mai fost documentați pentru alte furturi sînt cercetați în libertate. Dacă vor fi găsiți vinovați, ei riscă pînă la patru ani de pușcărie, amenzi de pînă la 67.500 de lei sau cîte 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității.