TIND SA CALCE STRIMB IN RELATIA DE CUPLU! CINCI ZODII CARE NU S-AR GINDI DE 2 ORI INAINTE SA INSELE

1. Racul e liderul infidelității emoționale

Racii sînt persoane cu sentimente puternice și tind să fie fideli și responsabili. Sînt devotați prietenilor și familiei, dar cînd vine vorba de relații, lucrurile se schimbă. Dacă Racul nu se simte iubit și sprijinit de perechea sa, atunci poate apărea infidelitatea. De aceea, persoanele din această zodie trebuie protejate mereu din punct de vedere emoțional.

2. Fantezia Peștilor depășește realitatea

Peștii trăiesc într-o lume plină de fantezie și le place să se mai prefacă din cînd în cînd că sînt răi. Au o mulțime de fantezii în pat și visează la întîlniri romantice, așa că fanteziile lor pot deveni oricînd reale. Peștii au mereu problema de a cădea pradă fanteziilor lor chiar dacă își doresc să aibă parte de echilibru în viața amoroasă.

3. Leul e o mașină de infidelitate

Dacă Leul nu primește atenția de care are nevoie de la partener sau parteneră, nu va ezita să o caute în altă parte. Nu suportă lipsa de afecțiune și le place să aibă parte de atenție. Leii nu-și pot găsi niciodată calmul într-o relație, caută mereu ceva. După ce încep o relație serioasă, se satură pînă la urmă de ea și își doresc ceva nou. Sînt mereu în căutarea unor persoane și experiențe noi.

4. Vărsătorii își doresc libertate

Vărsătorii acumulează cunoștințe din experiența de viață și prin intermediul lucrurilor noi din viața lor. Una dintre urmările acestei dorințe a lor este abaterea frecventă de la monogamie. Vărsătorii prosperă în viață învățînd și experimentînd lucruri noi. Nu e deloc surprinzător că tind să calce strîmb tocmai pentru a avea parte de experiențe noi cu parteneri noi.

5. Capricornii plictisiți nu sînt deloc cuminți 

De fiecare dată cînd un Capricorn are o relație cu o persoană care apreciază efortul și sprijinul său e foarte puțin probabil să înșele persoana respectivă. Atunci cînd nu au parte de lucrurile acestea și se simt nesatisfăcuți, e foarte posibil să fie infideli. Capricornul poate fi unul dintre cele mai fidele semne zodiacale, dar numai în circumstanțe speciale, atunci cînd simt că nu primesc ceea ce dăruiesc partenerului sau partenerei lor, nu vor ezita să ajungă în patul altei persoane care le trezește un interes minim.

Sursa: tasta.ro