SCENARIILE ABSURDE NASCOCITE DE CATRE FUGARUL INTERLOP PLAHOTNIUC

După o „tentativă de răpire eşuată”, acum e îngrijorat că progeniturile lui sunt „speriate”

După ce a venit cu o primă reacție la evenimentele de rezonanță care s-au produs pe scena politică din Moldova în ultimele zile, liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a făcut și unele dezvăluiri importante. Politicianul a declarat că nu a plecat în vacanță, dar că lucrează în prezent la mai multe planuri. „În ceea ce mă privește, am nevoie de o pauză, dar nu pentru a mă odihni, cei care mă cunosc știu că nu-mi place odihna, știu că nu pot sta departe de proiectele noastre și de echipă. Ceea ce fac în aceste zile este să lucrez la mai multe planuri, iar cel mai important este cel prin care să reușim să readucem stabilitatea în Moldova și liniștea de care cetățenii au nevoie”, a declarat el.

Totodată, Plahotniuc afirmă că acum este preocupat de siguranța sa și a familiei sale, după ce a fost anul trecut ținta unei tentative de răpire. „Am nevoie de timp pentru a-mi securiza familia, după ce a trecut prin momente grele, inclusiv după o tentativă de răpire eșuată a mea, care a avut loc anul trecut, cînd mă aflam într-o vizită peste hotare. Copiii mei sînt speriați, familia mea este speriată și nu se simte în siguranță nicăieri. Familia mea are nevoie mai mult ca oricînd să fiu lîngă ea și eu voi sta cît este necesar, pentru ca să treacă cu bine peste aceste momente și să se simtă în siguranță”, a explicat el.

De ce or fi speriaţi copii lui – de faptul că mafiotul lor tată n-o să-i mai alimenteze cu milioane furate de la „beţivii de moldoveni”? Amintiţi-vă că fiul lui, cu o nesimţire specifică celor crescuţi în familii de criminali, mafioţi şi proxeneţi, spunea că tatăl lui le vrea tot binele moldovenilor, dar ei nu înţeleg asta pentru că sunt alcoolizaţi! Aşa tată, aşa fiu!

„Este dreptul meu să iau toate măsurile pentru a mă proteja și a-mi proteja familia sau oamenii apropiați, așa cum cred că e mai bine pentru ei. În această perioadă, Moldova nu este o țară sigură, iar asta nu din cauza posibilelor dosare inventate de oponenți, dar din cauza unora care își doresc să o preia cu forța”, a conchis Plahotniuc.

Acest criminal care a torturat efectiv Statul Republica Moldova şi i-a transformat în sclavi pe moldoveni crede că are dreptul să se protejeze. Să se protejeze de sfînta Dreptate care oricum nu-l va ocoli! Locul lui e în puşcărie, alături de Drăguţanu, Leancă, Filip, Candu, Şor şi restul bandei, pe post de metrese neoficiale ale lui Filat şi Platon. Plahotniuc tot nu înţelege că singura ieşire onorabilă din scenă a lui este aceea de a-şi trage un glonţ în tîmplă!