O PERSOANA A DECEDAT SI ALTI TREI PASAGERI SINT INTERNATI IN SPITAL IN URMA UNUI NOU ACCIDENT RUTIER

Miercuri, 23 octombrie, în apropiere de satul Cojușna, raionul Strășeni, un automobil de marca Opel a tamponat violent un automobil de model Toyota Yaris.

„Deplasîndu-se la fața locului poliția a stabilit că automobilul de marca Toyota, la volanul căruia se afla o femeie de 59 ani, avînd ca pasager pe soțul ei de 60 ani, ambii locuitori ai satului Cojușna, staționînd regulamentar pe banda laterală stînga și intenționînd să vireze spre localitatea Cojușna, a fost tamponat din spate de automobilul de marca Opel, la volanul căruia se afla un bărbat de 35 ani, avînd ca pasagere două femei„, a precizat Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IP Strășeni.

Potrivit poliției, în urma impactului, șoferița din Toyota a decedat pe loc, iar pasagerul acesteia și soferul cu pasagerii din automobilul Opel au fost transportați la Spitalul Raional Strășeni cu diverse traumatisme.

Poliția a stabilit că că șoferul din Opel a coborît la scurt timp după accident și a scos imediat pasagerii din mașina sa. În direcția Toyotei, cel mai grav deformată au alergat mai mulți șoferi și pasageri care au oprit pentru a acorda primul ajutor.

Poliția urmează să stabilească circumstanțele și cauzele producerii accidentului, precum și cine se face vinovat.