O FEMEIE A FOST UCISA DE PROPRIA FIICA LA CAUSENI

O femeie a murit, după ce a fost lovită în cap cu un topor chiar de către propria fiică. Crima a avut loc miercuri, 16 septembrie, în localitate Tănătari, din raionul Căușeni.

Informația a fost confirmată de către ofițerul de presă al IGP, Silvia Vetcu. Potrivit sursei, la 16 septembrie 2020 ora 11.40 poliția din Căușeni a fost sesizată de asistenta socială din localitatea Tănătari, care a comunicat că venind în vizită la domiciliul unei femei de 80 ani a depistat-o pe aceasta în stare gravă cu plăgi și hemoragie masivă în regiunea feței.

Femeia a solicitat intervenția medicilor, însă pînă la venirea acestora bătrîna de 80 ani a decedat din cauza traumelor primite.

Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit că bătrîna locuia singură în localitatea Tănătari. Ieri dimineața la ea în vizită a venit fiica sa de 45 ani care în urma unui conflict cu mama sa, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un topor în regiunea feței.

Femeia de 45 de ani se află la evidența medicului psihiatru.

Pe cazul dat a fost pornită cauză penală conform art.201 prim, violență în familie soldată cu deces, iar suspecta a fost reținută pentru 72 ore.