Intr-o lume dementa in care milioane de oameni mor de foame, cel mai bogat ciine din lume vinde cu 31 de milioane de dolari o casa din Miami

Fondul care administrează averea uriașă moștenită de un ciobănesc german pe nume Gunther VI a scos la vînzare o casă cu 9 dormitoare în Miami, care a fost deținută în trecut de Madonna, informează Bussines Insider.

Proprietatea de 5.000 de metri pătrați, aflată pe malul apei, a fost listată la vînzare Miercuri cu un preț de vînzare de 31,75 milioane de dolari. Casa a fost cumpărată de administratorii fondului de la Madonna, în 2000, contra sumei de 7,5 milioane de dolari.

Averea lui Gunther VI provine de la strămoșul lui Gunther III, susțin administratorii averii. Gunther III a moștenit milioane de dolari de la stăpîna lui, Karlotta Liebenstein, o contesă germană care a murit în 1992.

De atunci, Gunther III și toți urmașii lui au fost îngrijiți de administratorii averii. În prezent, averea lui Gunther VI este estimată la 500 de milioane de dolari.

Casa oferită la vînzare are 9 dormitoare și piscină, se află la cîteva minute de plaja Miami și este una dintre puținele case din zonă care au ieșire la apă.

"Gunther VI trăiește în fostul dormitor principal al cîntăreței Madonna", a declarat Ruthie Assouline, agentul imobiliar care se ocupă de vînzarea casei.

Carla Riccitelli, unul dintre îngrijitorii lui Gunther VI, a declarat pentru Associated Press că face parte din Consiliul de Administrație care supraveghează fondul. Consiliul decide cînd să cumpere și să vîndă proprietățile imobiliare care fac parte din fond.

Locuința principală a lui Gunther VI este în Toscana, însă ciobănescul este adus la întîlnirile cu agenții imobiliare și călătorește cu un avion privat. Totodată, mesele lui sunt gătite de un bucătar, a declarat Carla Riccitelli pentru AP.