IGOR SI GALINA DODON AU PARTICIPAT LA CONCERTUL FESTIV, ORGANIZAT CU PRILEJUL ZILEI INTERNATIONALE A FEMEII

Astăzi, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, împreună cu Prima Doamnă, Galina Dodon, a participat la concertul de caritate, organizat de Fundația de Binefacere „Din Suflet”, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii – 8 martie. La eveniment, au participat circa 600 de doamne din toată țara.

Șeful statului a exprimat recunoștință și profund respect femeilor pentru devotamentul, înțelegerea și puterea de care dau dovadă. Igor Dodon a subliniat că protecția socială a mamelor, copiilor, precum și a familiilor numeroase este o prioritate pentru echipa prezidențială, din acest considerent a declarat anul 2019 - An al Familiei în Republica Moldova. Președintele țării și-a exprimat convingerea că anume statul trebuie să-și asume rolul de protector și susținător al familiei, femeilor și copiilor.

De asemenea, Igor Dodon a menționat că va continua activitatea întru sprijinirea mamelor cu mulți copii, prin intermediul Fundației „Din Suflet”. ”Mereu vom fi alături de cei care au nevoie de sprijinul nostru, așa cum am procedat pînă în prezent”, a specificat șeful statului.

Totodată, Președintele a transmis tuturor femeilor cele mai sincere felicitări cu prilejul acestei frumoase sărbători. Igor Dodon le-a urat sănătate, optimism, prosperitate și sprijinul celor dragi.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova